Događanja

Tulum

Amnesty International Hrvatske i Human Rights Film Festival - Figli Di Madre Ignota

Jedan od omiljenijih bendova zagrebačke publike, naši stari znanci i razveseljivači iz Milana po nebrojeni put dolaze pokoriti Močvaru i svoje fanove! Za one koji ne znaju Figli Di Madre Ignota ili “Sinovi nepoznate majke” je jedan od najsimpatičnijih bendova, a sviraju temperamentni ska začinjen balkan ritmovima, ugođajem šansona, surfom i drugim retro elementima. Dok ih neki pokušavaju definirati kao klezmer-polka-ska-swamp-o-billy bend, drugi ih opisuju i ovako: patchanka, maccaroni swing, rumba, mambo, ska i rocksteady miks.

Da je ljubav između Močvare i „Sinova nepoznate majke“ velika, ali i obostrana, najbolje govori podatak da su jednu pjesmu nazvali upravo Fanfara Mocvara, dok je Močvarin ilustrator Hof napravio i omot njihovog albuma „Fez Club“. Ovom prilikom odsvirat će nam i neke pjesme sa njihovog novog albuma „Combat Disco Casbah“. U svakom slučaju temperamentni Talijani obučeni u smiješna odijela stvaraju na koncertima urnebesnu atmosferu zbog koje publika tokom koncerta, ali i dugo poslije ne skida osmijeh s lica.

Na koncertu ćete se, ujedno, moći uključiti u aktivnosti Amnesty Internationala Hrvatske u korist pojedinaca diljem svijeta čija se ljudska prava krše. Zabava + aktivizam - ima li boljeg načina da dočekamo 10. prosinca, Međunarodni dan ljudskih prava?!

Info o klubu

Močvara

Lokacija:

Trnjanski nasip bb

Web: http://www.mochvara.hr

Uskoro u ovom klubu

Aktualno