Događanja

Tulum

Kanegra Beach Festival

Kupi ulaznice za ovaj event

Kanegra Beach festival ulazi u treću godinu, jači i bolji nego ikad. Nakon prve dvije uspješnice, na kojima su ugostili brojna slavna imena domaće i svjetske elektro scene, ove godine Kanegra nudi širok dvodnevni reportar na kojem će se (kao i prethodne dvije godine)  naći poznati i trenutno najtraženiji DJ-i.

Ovogodišnje izdanje festivala je u trajanju od 2 dana; 24. i 25. Kolovoza. Zbog velike posjećenosti i  trenda rasta, festival će se održavati na lokaciji - Plaža Zaltorog – Sveti Pelegrin,  samo nekoliko kilometara udaljena od centra Umaga, idilično je mjesto za održavanje ovog festivala.

Kanegra Beach festival je i ove godine usmjerena na elektronskoj glazbi, s time da se mali akcent stavlja na techno žanr. Početak programa oba dana je predviđen od 21.00 h pa sve do 07.00 h kada će se na stage-u izmjenjivati imena vrha svjetske  scene. Prvi dan će vas zagrijati Kaiserdisco, Petar Dundov, Marko Milosavljević, F Sonik, Ian F te Miss Kali , do dolaska glavne zvijezde večerii legendarni slovenski dj Valentino Kanzyani. Drugu večer će se za warm up pobrinuti Dejan Milićević, Unique, Tomy DeClerque, Dataminions, Alex Cvetkov, a rasplesane noge će poluditi kada na pozornici nastupe Techno Detroit legenda Stacey Pullen i jedan od najboljih dj-a današnjice Cristian Varela.  Naravno i after partyiji su nezaobilazan dio programa, a iz iskustva znamo da ih nikako ne smijete propustiti.

Info o klubu

San Pellegrino plaža Umag

Lokacija:

San Pellegrino plaža

Web: http://

Uskoro u ovom klubu

Aktualno