Događanja

Koncert

Rujanfest: Severina & Crvena Jabuka

RUJAN POZORNICA

Kraljica estrade Severina otvara Rujanfest 2013. i najavljuje spektakl za pamćenje! Popularna pjevačica pripremila je stare hitove, kao i pjesme sa njezina posljednjeg albuma „Dobrodošao u klub”, a izvrstan provod je zagarantiran!

Klapa RIŠPET klapa poznatog klapskog skladatelja Pere Kozomare pobjednik je Splitskog festivala 2013 godine sa novim hitom „Ćaća“, a momentalno se nalazi među najtraženijima najvrćenijim i najpopularnijim Hrvatskim klapama, poznata po svojim hitovima: “Kad je pošla ća“ ,“Lumin“, “Projdi mojon kalon“ i duetu sa legendarnim Mišom Kovačem „Sunce mi od tebe dolazi“.

Klapa RIŠPET osim svojih i ostalih najvećih klapskih hitova izvodi i pjesme za fešte hitove Olivera,Miše,Grdovića…Nakon sedamnaest održanih koncerata ovoga ljeta diljem Jadrana (od Krka do Dubrovnika) dečki napokon stižu i u Zagreb i to na nastup na „Rujan festu“ u petak 13.09.

WEST POZORNICA

Legendarni sarajevski pop rock bend Crvena jabuka svojim hitovima užarit će atmosferu Urban rock pozornice na ovogodišnjem Rujanfestu!

Info o klubu

Rujanfest

Lokacija:

Zaprešićka ulica 2, Donja Bistra

Web: http://www.rujanfest.com

Uskoro u ovom klubu

Aktualno