Događanja

Tulum

Kill The Friday@Opera Club Zagreb

M2E? 13.01.2017.?
Dada ekipo, spreman je najveći party godine i to već u drugom tjednu nove godine! Spremni smo za naš prvi event i odlučili smo da bude prvo pa muško, a ne mačići koji se u vodu bacaju! ;)

Kao što ste i sami već zaključili tematika je...PETAK 13.! Ne želimo vas izložiti hororu u smislu da čitate ogroman opis, horor vas čeka u Operi, najboljem klubu ovog dijela planete Zemlje. Čeka vas pravi horor izlazak jer smo pripremili takav program i toliko iznenađenja da nismo ni sami svjesni.
Tko sve i što sve će bit na našem eventu, navest ćemo kroz objave koje ćemo objavljivati na našem pageu te na eventu tokom narednih 30 dana. Znajte da vas očekuje strašan interijer, nagradne igre, maske, plesačice, gosti iznenađenja, CO2show, special shooters, puno alkohola i još više iznenađenja zbog kojih morate doći i đoživjeti ovu posebnu vrstu zabave.
Ustvari je vrlo jednostavno, gdje vidite M2E znate da se sprema najbolji party, MADE TO ENJOY!

Radiology :

Nedugo nakon što su pronašli svoj stil u progressive house zvuku, te počeli producirati i nastupati skupa, dospjevaju na prvo mjesto na remix contestu za najboljeg svjetskog DJ-a, Hardwell-a i njegovu pjesmu "Mad World". Dobivaju veliku podršku od strane samog Hardwell-a te cijelog Revealed tima, te ostalih DJ-a kao što su: Dash Berlin, Timmy Trumpet, Fedde Le Grand, Yves V, Alan Walker, Breathe Carolina, Hellberg, Arin Tone, Justin Prime, Starkillers, Tommy Trash, Thomas Newson te mnogi drugi.

Jurki :

DJ Jurki resident je novaljskog kluba Papaya (11. najbolji klub na svijetu) gdje se specijalizirao za poznate dnevne afterbeach partyje. Dugogodišnja suradnja sa putničkom agencijom Collegium omogućila mu je u proteklih 7 godina nastupe na različitim destinacijama diljem Europe, od Španjolske i Češke do Grčke i Francuske, a na čijim je zabavama prisutvovalo preko 10 000 mladih Hrvata. Jedan je od rijetkih hrvatskih DJ-eva koji je 2013.godine bio pozvan nastupiti na premijernom Ultra Europe festivalu u Splitu, u sklopu popularnog DJ dua "Frankie Headfors" kojeg je osnovao.

[ INFO I REZERVACIJE NA 091/8887039 ILI U INBOX NASE M2E STRANICE ]

Info o klubu

Opera Club

Lokacija:

Petrinjska 4

Web: http://

Uskoro u ovom klubu

Opera Club

Petak, 22.06.2018.

Clique

Opera Club

Subota, 23.06.2018.

Encore

Opera Club

Subota, 30.06.2018.

MIAMI

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd