Događanja

Koncert

Ti, ja i moja mama

Udruge K-zona, BRID, Zora i LORI u partnerstvu s Pločnikom pozivaju vas na završnu veselicu projekta “LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu" i konferencije "Radnopravnost 2017."

Bend “Ti, ja i moja mama” na jedno mjesto okuplja staru i novu ekipu otprije poznatog benda U pol’ 9 kod Sabe. Bend je osnovan u proljeće 2015. a čine ga pjevačica Martina Zvonić, gitaristica Sandra Sobočanec, Ana Opalić na klavijaturama, Helena Ernoić na basu i Berko Muratović na bubnjevima.
Prošle su godine izbacili prvi EP “Gurni me u valove” i već njime pokazali da se od njih mogu očekivati snažni tekstovi uz još jaču, a u ovom slučaju i ponešto mračniju, glazbenu podlogu.
Marljive, kreativne i toliko angažirane da im jedan bend nije bio dovoljan – Ti, ja i moja mama nametnule su se kao najbolji izbor.

Nakon napornog radnog tjedna, u petak 21. travnja od 19h čekamo vas u omiljenom dnevnom boravku zagrebačke alternativne i kulturne scene uz glazbeni program, zakusku i promo materijale nastale na umjetničkom natječaju “#radnopravnost” koje ćemo u limitiranoj ediciji ovu večer podijeliti posjetiteljima.

Casual Friday upravo je postao još više ležeran! Pozovite šefice i šefove, tajnike i tajnice... sve od najnižeg činovnika do najveće čunke u firmi i uz dobru glazbu i društvo pokažimo da se ponosimo raznolikošću na svojim radnim mjestima!

Info o klubu

Pločnik

Lokacija:

Međimurska 21

Web: http://www.pozitivanritam.hr/

Uskoro u ovom klubu

Pločnik

Petak, 27.04.2018.

Pandemonium Launch Party

Pločnik

Subota, 28.04.2018.

Lunapark

Pločnik

Petak, 04.05.2018.

Bokuzbok w. Ines + Ivna Ji

Pločnik

Subota, 12.05.2018.

Holi Sound

Pločnik

Subota, 30.06.2018.

Magnetik Music Showcase

Aktualno