Događanja

Party

Back to the city w. Zagreb Allstars

Nakon sjajnog ljeta vrijeme je za povratak u grad. Hvatamo ljetne vibre, gradsku vrevu i tople noći u našem Gardenu na Žitnjaku uz Zagreb Allstar postavu koju čine Felver, Ivona Kovačević, Nick & Pepi. Pridružite nam se u četvrtak 14. rujna na danu ispunjenom glazbom, craft pivom, burgerima i sjajnom atmosferom u našem pivskom vrtu.

Cijenjen zbog svog širokog poznavanja glazbe, Marijan Felver je definirao zagrebačku klupsku i house scenu kao nitko do sada, a najnovije i najbolje zvuke donosi publici u klubovima i festivalima već skoro tri desetljeća.

Jedna od trenutno najboljih hrvatskih DJ-ica, sjajna Ivona Kovačević, i njen Mojo Sound System dolaze u The Garden Brewery. Poznata po svojoj stilskoj raznolikosti i vječitim žarom za traganjem nove glazbe, slušateljima uvijek daje ono najbolje, bilo da se radi o njenoj glazbenoj emisiji na Yammat FM-u ili nastupu.

Nick Colgan & Pepi Jogarde su dvojac iza hvaljene emisije Adriatic Coasting čija je misija da vas opusti dok se vozite prema moru. Dvojac se vraća u grad s obale i donose opuštajuće tonove u kojima se možete izgubiti.

Počinjemo od 18:00 u našem dvorištu. Pronađite svoje mjesto u našem Gardenu i uživajte uz cijeli raspon našeg craft piva.

Ulaz je slobodan.

Info o klubu

The Garden Brewery

Lokacija:

Slavonska avenija 22 F

Web: http://www.thegarden.hr/the-garden-brewery

Uskoro u ovom klubu

The Garden Brewery

Srijeda, 04.07.2018.

Soil & “Pimp” Sessions live

The Garden Brewery

Petak, 16.11.2018.

Plavica

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd