• KoncertŠkolski pritvor (Death Row Groupies, Srbi, Besni pacov)

  14.09. 2017

  Zagreb Ulaz od 21:00 h

  Info o klubu

  Močvara

  Lokacija: Trnjanski nasip bb
  Zagreb

  Web: http://www.mochvara.hr

  Ovdje izlaze...Više

 • ČETVRTAK 14.09. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 25 KN

  Štreber booking & WolfBad Squad predstavljaju:

  Death Row Groupies (Beč) Potrgana pankčina

  Grupijevke smrti vraćaju se na mjesto zločina gdje su u jedanejstom mjesecu prošle godine poslale vještice Los Anđelesa nazad doma podvijenih metli da glade crne mačke. Ukrale su gig i Bad Noidsima u Attacku nešto prije toga a na uskrs predprošle godine rasturile su štrebere Šick toughts čiji su članovi nakon aftera u njihovoj režiji odlučili da je najbolje da prestanu svirat pa se nisu pojavili na koncertu. Nakon povremenih izleta van matičnog im Beča pljunem-ti-u-facu jarak-pank trojka ovaj put dolazi u metropolis u sklopu prve prvcate europske turneje. Evo prilike da im vratiš milo za drago ili im kažeš kak im ona treća stvar baca na Germse ali ne studijske snimke neg onaj live di je Darbi Krš pijaniji od zemlje a predzadnja je bila totalni L7 bar kaj se vokala tiče kad je ova plava čupava planina od žene odjebala bas i progutala mikrofon. Ko je pametan isfurat će prugastu obleku ili bar narančasti kombinezon. Zap!


  https://deathrowgroupies.bandcamp.com/album/the-fright-men-for-the-job


  Srbi (Zagreb) Anti-trend punk

  Relativno novi i osvježavajuće provokativni serum istine! Sintetiziran 2016. u uličnom laboratoriju od društveno-političkih sirovina. Prima se analno, djeluje brzo, te ima adiktivna svojstva. Prilikom uporabe ispitaniku dati duplu dozu jer je to sigurno bolje od jedne doze, pustiti Chaotic Dischord kazetu (po mogućnosti presnimljenu), osigurati ispitaniku dovoljno prostora za teturanje te pripremiti bocu rakijuštare za okrjepu. Poslije uporabe, serum spremiti na lako dohvatljivo mjesto. Skladištiti u netrendovskoj ambalaži na visokoj temperaturi!

  https://srbi.bandcamp.com/album/raj


  Besni Pacov (Zagreb) Besna pankčetina

  Bjesnoća (rabies, lyssa ili hydrophobia) ubraja se u najteže i najsmrtonosnije akut­ne virozne bolesti današnjice. Premda je opisana još u vrijeme prije krista, u pravilu i danas završava smrću. Kako uzrokuje hidrofobiju, odnosno strah od vode, samo votka dolazi u obzir. Znanstvenici smatraju da virus pasivno ulazi u živce i širi se do mozga te se maifestira u obliku čirokane posred buljagera. Snimano tosterom, editirano četkom za wc, kom se ne sviđa sam si je kriv!

  https://www.youtube.com/watch?v=bhbxNecdIq4

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati