Događanja

Koncert

Školski pritvor (Death Row Groupies, Srbi, Besni pacov)

ČETVRTAK 14.09. • VRATA 21:00 • POČETAK 22:00 • UPAD 25 KN

Štreber booking & WolfBad Squad predstavljaju:

Death Row Groupies (Beč) Potrgana pankčina

Grupijevke smrti vraćaju se na mjesto zločina gdje su u jedanejstom mjesecu prošle godine poslale vještice Los Anđelesa nazad doma podvijenih metli da glade crne mačke. Ukrale su gig i Bad Noidsima u Attacku nešto prije toga a na uskrs predprošle godine rasturile su štrebere Šick toughts čiji su članovi nakon aftera u njihovoj režiji odlučili da je najbolje da prestanu svirat pa se nisu pojavili na koncertu. Nakon povremenih izleta van matičnog im Beča pljunem-ti-u-facu jarak-pank trojka ovaj put dolazi u metropolis u sklopu prve prvcate europske turneje. Evo prilike da im vratiš milo za drago ili im kažeš kak im ona treća stvar baca na Germse ali ne studijske snimke neg onaj live di je Darbi Krš pijaniji od zemlje a predzadnja je bila totalni L7 bar kaj se vokala tiče kad je ova plava čupava planina od žene odjebala bas i progutala mikrofon. Ko je pametan isfurat će prugastu obleku ili bar narančasti kombinezon. Zap!


https://deathrowgroupies.bandcamp.com/album/the-fright-men-for-the-job


Srbi (Zagreb) Anti-trend punk

Relativno novi i osvježavajuće provokativni serum istine! Sintetiziran 2016. u uličnom laboratoriju od društveno-političkih sirovina. Prima se analno, djeluje brzo, te ima adiktivna svojstva. Prilikom uporabe ispitaniku dati duplu dozu jer je to sigurno bolje od jedne doze, pustiti Chaotic Dischord kazetu (po mogućnosti presnimljenu), osigurati ispitaniku dovoljno prostora za teturanje te pripremiti bocu rakijuštare za okrjepu. Poslije uporabe, serum spremiti na lako dohvatljivo mjesto. Skladištiti u netrendovskoj ambalaži na visokoj temperaturi!

https://srbi.bandcamp.com/album/raj


Besni Pacov (Zagreb) Besna pankčetina

Bjesnoća (rabies, lyssa ili hydrophobia) ubraja se u najteže i najsmrtonosnije akut­ne virozne bolesti današnjice. Premda je opisana još u vrijeme prije krista, u pravilu i danas završava smrću. Kako uzrokuje hidrofobiju, odnosno strah od vode, samo votka dolazi u obzir. Znanstvenici smatraju da virus pasivno ulazi u živce i širi se do mozga te se maifestira u obliku čirokane posred buljagera. Snimano tosterom, editirano četkom za wc, kom se ne sviđa sam si je kriv!

https://www.youtube.com/watch?v=bhbxNecdIq4

Info o klubu

Močvara

Lokacija:

Trnjanski nasip bb

Web: http://www.mochvara.hr

Uskoro u ovom klubu

Močvara

Petak, 22.06.2018.

RHCP night

Močvara

Subota, 23.06.2018.

Tropical summer party

Močvara

Utorak, 26.06.2018.

OUTmusic festival!

Močvara

Petak, 29.06.2018.

Back to nulte

Močvara

Subota, 30.06.2018.

SAMO KAOS [trap party]

Močvara

Utorak, 03.07.2018.

Japandroids

Močvara

Četvrtak, 05.07.2018.

Gig teške psihodelije: Ecstatic Vision

Močvara

Subota, 07.07.2018.

Balkan Rock party

Močvara

Subota, 10.11.2018.

Armored Saint

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd