• KoncertAna Avramov i Nadja

  12.10. 2017

  Zagreb Ulaz od 20:00 h

  Info o klubu

  KSET

  Lokacija: Unska 3
  Zagreb

  Web: http://kset.org

  Ovdje izlaze...Više

 • Ana Avramov je poslije iskustva u različitim autorskim bendovima razvila specifičan glazbeni stil koji se kreće unutar dream pop melodija gitare i ravničarske melankolije njenog kontra-alt vokala. Solo projekt Ane Avramov odiše minimalističkim instrumentalnim aranžmanom pjesmama i dubokom ekspresivnošću vokala. Osim solo projekta, Ana Avramov također je front indie benda In Absentias
  .
  Ana u svojim solo nastupima svira pjesme benda In Absentias lišene originalnih aranžmana prodonoseći tako još intimnijoj atmosferi tijekom nastupa.

  Nadja je indie/kantautorski projekt iza kojeg stoji Nađa Vračarić iz Novog sada.
  Prošlog studenog izbacila je EP od četiri pjesme pod nazivom “Venus in Gemini” koji je dobro prihvaćen od strane regionalnih kritičara. Nadja. broji mnoge nastupe u Srbiji, a jedan od značajnijih je onaj na EXIT festivalu.

  Književna grupa 90+ pjesnici su i prozaici rođeni 1990-ih godina. Grupa je formirana u Zagrebu krajem 2015. godine i otada djeluje prvenstveno na zagrebačkoj književnoj sceni. Javnim čitanjima, književnim tribinama i otvorenim sastancima okuplja generacijski bliske pisce i prijatelje književnosti.
  Književnu grupu će prije samog koncerta predstavljati Ema Pavlović, Vigor Vukotić i Lara Mitraković.

  Ulaznice možete potražiti u KSET-u po cijeni od 10kn u pretprodaji, odnosno 20kn na dan koncerta.

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati