• KoncertVečer s Cohenom

  07.12. 2017

  Zagreb Ulaz od 20:00 h

  Info o klubu

  Sax

  Lokacija: Palmotićeva 22/2
  Zagreb

  Web: http://www.sax-zg.hr

  Ovdje izlaze...Više

 • Nakon što je prva Večer s Cohenom rasprodana, potražili smo prvi slobodni termin kako bismo ju reprizirali. To će se dogoditi u četvrtak, 7. prosinca u Saxu pa već sad unesite ovaj datum u svoje rokovnike. Ulaznice po pretrprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti tijekom radnog vremena kluba, na dan će koštati 50 kuna ako ih ostane. VAŽNA NAPOMENA: broj ulaznica je ograničen.

  Svojevrsni hommage ovom nikad prežaljenom kanadskom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati, dat će Maja Posavec uz pratnju Ivana Kapeca na gitari. Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.

  “And what can I tell you my brother, my killer/What can I possibly say?/I guess that I miss you, I guess I forgive you/I’m glad you stood in my way“

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati