Događanja

Tulum

The CODE Opening

THE CODE - OPENING
AQUARIUS ZAGREB | 03.02.2018.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
There is no party, like a HOUSE party.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo otvorenje novog subotnjeg programa tech house i house glazbe u kultnom klubu Aquarius.

Za otvorenje pripremili smo vrhunski DJ lineup sa renomiranim hrvatskim DJ-ima.

FABIAN JAKOPETZ

Future Sound of Zagreb, F-Scope, Astralis, Direct Drive, Boogaloo Aquarius, Aurora, Fort Bourguignon, Oxygene, Fun Academy - La Noche su samo neki programi i klubovi di je ovaj mladić nastupao i gradio svoje DJ ime.

Ti nastupi su mu omogućili masivnu eksponiranost i trajnu povezanost s publikom te nakupljanje sada velikog iskustva koje je kroz godine isprofilirao u svojevrsni floor-feeling koji koristi kako bi uvijek zadovoljio mase rasplesanih i nasmijanih ravera na plesnom podiju.

Stilovi koje dinamično svira su fuzija Techno, Techouse, House, Progressive i Minimal glazbe, iako u kreativnom žaru zna iznenaditi i s koječim drugim van "zacrtanih linija žanra". Za vas pripremamo vrhunski house all night long.

MO KEEP (Podroom)

Svoje ime sagradio je na tech house i house glazbi u malom gradiću na sjeveru Hrvatske. Kroz godine raznih svirki probio se na sceni i nerijetko svira u Aquariusu tokom privatnih partya na malom flooru.
Za svakog ljubitelja muzike i artista kao što su Patrick Topping, Prok & Fitch, Hot Since 82, Wade, Claptone su samo neka od imena s kojim će vas voziti ovaj mladić na malom flooru Aquariusa.

PABLO PANDA (BSH)

Jedan od organizatora BSH Rooftopa i BSH Medvedgrada, house partya koji su obilježili 2017. kao nešto drukčije u Zagrebačkom nightlife-u. Sigurni smo da će vas sa svojim finim odabirom House-a zadovoljiti i zadržati do podneva.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

START : 23:00
END : 07:00

ULAZ (18+) !

DO 00:00 - 20KN
NAKON 00:00 - 30KN

Info o klubu

Aquarius

Lokacija:

Matije Ljubeka b.b.

Web: http://www.aquarius.hr

Uskoro u ovom klubu

Aquarius

Subota, 02.02.2019.

Keep it alive 10 years anniversary

Aktualno