Događanja

Koncert

Nadahnuće" Koncert Tribute Dino Dvornik

"NADAHNUĆE"- koncert u spomen Dini Dvorniku 10.3.2018.!

Potražite već danas svoju ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 30 KN za koncert „Nadahnuće“
Official Tribute to Dino Dvornik. Na dan koncerta cijene karata iznosit će 40 kn.

Metropolis klub(šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma)
& putem sustava ::: EVENTIM ::: www.eventim.hr ::::
______________________________________________________
Prošloga puta Metropolis club gorio je u funky ritmovima zahvaljujući ekipi iz Tribute to Dino Dvornik. Večer za pamćenje koja je lanisirala te glazbene čarobnjake na brojne pozornice ostala je svim posjetiteljima u nezaboravnom sjećanju.
A da ova odlična postava koja itekako zna razvaliti funky ritam nije samo plejada Dininih hitova, pokazuje i rasprodan zadnji koncert uz gostovanje poznatih kolega glazbenika. Tako je uz Official Tribute band lani nastupila Ivana Kindl, spojiviši svoj odličan vokal za vrhunskom svirkom donoseći publici jedinstvenu izvedbu pjesme „Ljubav se zove imenom tvojim“, a druga Ivana Banfić rasplesala sve pristutne sa pjesmom „Nag“ dok na gas funky pedalu stao frontman Songkillersa Željko Banić Bane i doveo atmosferu do usijanja.
Ovakva sjajna postava jamči pravu pop funky poslasticu, a da ne bi ostali bez karte ko neki lani savjetujemo da ovoga puta svoje ulaznice nabavite na vrijeme za koncert pod nazivom „Nadahnuće“

Stoga, ekipa novozagrebačkog kluba Metropolis odlučila je svojim posjetiteljima vratiti taj jedinstveni doživljaj koju čine najbolji hrvatski glazbenici koji su intezivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog pjevača.

Vrhunski bubnjar Damir Šomen svirao je s Dinom u najslavnijim danima Songkillersa te s njima snimio i kultni album "Live in Munchen".

Na gitari je Zoran Jager, JEX-gitarist i osnivač kultne grupe Bastard Bas, a basist Alen Svetopetrić jedan je od naših najboljih basista i glavni član nekadašnje grupe Protokol. Iza druge klavijature krije se Jurica Leikauff desetogodišnji član posljednjeg Dininog benda 4Funk i član Prljavog Kazališta te Ivica Premelč saksofonist Prljavog Kazališta te glavni član Dino Dvornik Tribute benda. Vokal Nikola Marjanović iz nekadašnje grupe Sane koja se može pohvaliti odličnim obradama nekih Dininih pjesama te bivši frontmen grupe Radio Luksemburg.


Zahvaljujući njegovoj energičnosti publika je s velikim zanimanjem prihvatila i niz novih hitova poput "Manijak", " Ti si mi u mislima"; "Ja bih preživio" , " Ljubav se zove imenom tvojim", " Zašto praviš slona od mene" te mnoge druge od kojih su pjesma " Afrika" "albumi 'Enfant terrible", i "Vidi ove pisme" nagrađeni Porinima a to su samo neki od hitova koji će vas rasplesati a prije i nakon koncerta je :: DJ SISH za zagrijavanje.


I dan danas Dino Dvornik u svim sferama glazbene scene spominje se kao jedan od najvećih umjetnika koji je uzor mnogim glazbenicima. Stoga, ne propustite live koncert pod nazivom „Nadahnuće“- Official Tribute to Dino Dvornik u Metropolis klubu!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Potražite već danas svoju ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od
:: 30 KN :::za koncert Official Tribute to Dino Dvornik povodom 10. obljetnice odlaska velikoga kralja funka. Na dan koncerta cijene karata iznosit će 40 kn.


Metropolis klub(šank), Avenija Dubrovnik 10 (preko puta Velesajma)
& putem sustava ::: EVENTIM ::: www.eventim.hr

Info o klubu

Metropolis Music & Billiards Club

Lokacija:

Avenija Dubrovnik 10

Web: http://

Uskoro u ovom klubu

Aktualno