Događanja

Koncert

Mardi Gras Carnival feat. Jägermeister Brass Band

Doživite atmosferu legendarnog Mardi Gras karnevala 13.02. u Boogie-u. Osjetite mirise i okuse, te najvažnije, glazbu New Orleansa uz odličan Jegermaister Brass Band!

Brass bendovi polako, ali sigurno, osvajaju svjetsku glazbenu scenu. Tako je novi trend prepoznao i Jägermeister, brend čija je glavna odlika spajanje tradicionalnog i modernog na inovativan i kreativan način.

Jägermeister brass band okuplja impresivnu postavu glazbenika koji su završili Akademiju glazbenih umjetnosti, studiraju na jazz akademijama u inozemstvu, predavači su u glazbenim školama, a dobitnici su brojnih nagrada i priznanja za svoje umijeće. Bend se sastoji od osam članova, od čega je šestero vrhunskih glazbenika te dvije profesionalne plesačice koje svojim izvedbama dodatno podižu ionako vruću atmosferu na nastupima.

Nastupi Jägermeister Brass Benda pretvaraju svaki prostor u nezaboravne tulume, a članovi benda nerijetko se spuštaju s pozornice i rado se priključuju brojnim posjetiteljima plešući zajedno uz ritmove najvećih svjetskih hitova.

Samo za ovu večer naš poznati DJ i gurman Ozren Kanceljak Kanca sprema jambalayu, čuveni specijalitet New Orleansa.

Robert Mareković, Ozren Kanceljak i Tomo Ricov puštaju glazbu nakon banda, vi plešete :)

Info o klubu

Boogie klub

Lokacija:

Margaretska 1

Web: https://www.facebook.com/boogieklubzagreb/

Uskoro u ovom klubu

Aktualno