Događanja

Tulum

Kad narastem bit ću televizor

Došlo je opet i to doba godine! Nabacite kostime i dođite na humanitarni maskenbal Marijinih obroka!

Nakon prošlogodišnje herojske teme tuluma na kojem ste nas oduševili originalnim maskama, ove godine od vas tražimo da se vratite u doba kad ste bili djeca. Sjećate se onih sastavaka koje ste pisali u nižim razredima osnovne škole, onog pitanja koje su vam postavljali obiteljski prijatelji ili kojeg ste si sami postavljali dok ste gledali roditelje kako svakodnevno odlaze na posao? Sve se zapravo vrtjelo oko iste teme- 'Što želim biti kad narastem?'.

U slučaju da je odgovor bio astronaut, princeza, čarobnjak, predsjednica svijeta, vatrogasac, odvjetnik, glumica ili nešto drugo, a danas ste se našli na nekoj potpuno drugoj poziciji, ne brinite, u utorak 13.2. ponovno dobivate priliku proživjeti svoje dječje ambicije!

Na same maškare volonteri Marijinih obroka u klubu History organiziraju humanitarni tulum na kojem ulaznicom od 10 kn daješ svoj doprinos ostvarenju naše misije, a to je da svako dijete u najsiromašnijim dijelovima svijeta svakodnevno dobije obrok na mjestu obrazovanja. Za prehranu jednog djeteta tijekom cijele godine potrebno je prosječno 120 kn. Marijini obroci danas hrane 1 230 171 djece, a nakon našeg tuluma, nadamo se, još i više! :)

Zato se maskiraj, okupi frendove i svojom donacijom omogući svakom djetetu da ono odluči što želi biti kad naraste! ♥

Za više informacija posjeti našu stranicu https://www.marysmeals.hr/ .

Info o klubu

History caffe club

Lokacija:

Tkalčićeva 68

Web: http://

Uskoro u ovom klubu

Aktualno