Događanja

Koncert

Country gothic kabare: Slim Cessna's Auto Club

SRIJEDA 13.06. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 70 KN

Začarana Močvara predstavlja:

Slim Cessna's Auto Club (SAD)
scacunincorporated.com

Slim Cessna's Auto Club nakrcali su krajem 2016. godine Mali pogon Tvornice kulture i po mnogima odsvirali najneočekivaniji, najluđi i najbolji klupski koncert te godine. Od samog trenutka njihovog izlaska na binu, jasno je da se radi o najunikatnijoj country gothic bandi koju predvode pjevači Slim Cessna i Munly Munly, na koju ne možete ostati ravnodušni. Na našu i vašu sreću, raspored turneje ih opet dovodi u Zagreb, ovaj put u Močvaru.

Slim Cessna’s Auto Club osnovani su u Denveru (Colorado, S.A.D.) početkom devedesetih godina. Po raspadu njihovog zajedničkog benda The Denver Gentlemen, Slim Cessna osniva Slim Cessna's Auto Club a njegov bendovski suborac David Eugene Edwards 16 Horsepower a potom i Wovenhand. I dok je Edwards ostao vjeran svojim teškim i mračnim gothic vizijama, Cessna je svoj country gothic gospel punk kabare postavio na puno zabavniji temelj. Zvuk benda je teško definirati - no dok u pozadini glazbeno spajaju sve najbolje od tradicionalne američke glazbe naovamo, Cessna i Munly na mikrofone ispaljuju zasigurno najbizarnije i najduhovitije tekstove o tamnim stranama američke svakodnevnice - o poremećenim ljubavnim pričama, vanzemaljskim otmicama, ubojstvima, kraju svijeta i iskupljenju… I dok Cessna izgleda kao sluđeni svećenik a Munly kao serijski ubojica iz najstrašnijih horora, način na koji na sceni iznose sve te priče natjerat će vas na smijeh i ples.

Slim Cessna’s Auto Club na ovoj turneji promoviraju osmi i još uvijek aktualni album "The Commandments According To Slim Cessna's Auto Club" koga je krajem 2016. godine objavio Glitterhouse Records. Prije prelaska na Glitterhouse, bendu je albume objavljivao legendarni Jello Biafra (Dead Kennedys) na svojoj etiketi Alternative Tentacles. Biafra, koji je bendu često znao priključiti kao gost na koncertnim nastupima, opisao je Slim Cessna’s Auto Club kao "country bend koji svira u baru na kraju svijeta".

Nakon dvadeset pet godina postojanja, Slim Cessna’s Auto Club po drugi put dolaze u Zagreb. Ne propustite pogledati jedan od najautentičnijih bendova koji danas hodaju planetom te za koga brojni glazbeni kritičari kažu da ništa niti slično vidjeli na pozornicama širom svijeta. Ako ste ikada tragali za iskupljenjem, ono vas čeka na koncertu Slim Cessna’s Auto Club.

Slim Cessna's Auto Club - This Is How We Do Things In The Country
youtu.be/2hDRxBpyHbc

Slim Cessna's Auto Club ~ Commandment 7
youtu.be/7eSErVBAFWA

Slim Cessna's Auto Club ~ Commandment 4
youtu.be/5jnrq-sNPJA

Saznaj više o programu Močvare:
www.mochvara.hr
facebook.com/mochvara
instagram.com/mochvara
twitter.com/mochvara
www.mochvara.hr/newsletter

Info o klubu

Močvara

Lokacija:

Trnjanski nasip bb

Web: http://www.mochvara.hr

Uskoro u ovom klubu

Močvara

Srijeda, 20.06.2018.

Jazz u Močvari: Rock akademija

Močvara

Petak, 22.06.2018.

RHCP night

Močvara

Subota, 23.06.2018.

Tropical summer party

Močvara

Utorak, 26.06.2018.

OUTmusic festival!

Močvara

Petak, 29.06.2018.

Back to nulte

Močvara

Subota, 30.06.2018.

SAMO KAOS [trap party]

Močvara

Utorak, 03.07.2018.

Japandroids

Močvara

Četvrtak, 05.07.2018.

Gig teške psihodelije: Ecstatic Vision

Močvara

Subota, 07.07.2018.

Balkan Rock party

Močvara

Subota, 10.11.2018.

Armored Saint

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd