Događanja

Koncert

Fusion Jazz Night W/ Elma & Paul

Restoran Fidel Gastro poziva vas na fusion večer jazza, bossa nova glazbe i sevdaha. Ovaj put ćemo ugostiti zanimljiv mladi duo - Elmu i Paula! Dođite i prepustite se našim ukusnim fusion delicijama, finom vinu i dobroj glazbi!

ELMA BURNIĆ je nagrađivana kantautorica koja u svome glazbenom izričaju kombinira utjecaje i Istoka i Zapada. Prema riječima Matije Dedića, radi se o umjetnici koja predstavlja veliko osvježenje za hrvatsku glazbenu scenu. Nakon završenog studija arhitekture, Elma se posvetila svestranom umjetničkom djelovanju, a autorica je i glavni protagonist multimedijalnog spektakla u kazalištu Komedija, pod nazivom Mistična noć sevdaha, u suradnji s glumcem Robertom Kurbašom.

PAUL KEMPF je klavirist, klavijaturist i Hammond organist s dugogodišnjim stažem na sceni. Niz godina bio je aktivni član kultnog benda Zabranjeno pušenje. Bavi se glazbenom produkcijom i studijski je session glazbenik, a surađivao je s velikim glazbenim imenima i bendovima, kao što su Denyken, Markiz, Lidija Bajuk, Ismet Kurtović...

LINKOVI NA SNIMKE:

1. https://www.youtube.com/watch?v=oPTE9l2ge-U
2. https://www.youtube.com/watch?v=h_2iG8lFuf0
3. https://www.youtube.com/watch?v=B9FPCTAUXcM
4. https://www.youtube.com/watch?v=vYg8Q1bhNIs

Rezervirajte svoj stol na: 091/2552-724

Info o klubu

Fidel Gastro

Lokacija:

Krste Pavletića 1

Web: https://www.facebook.com/fidel.gastro.zg/

Uskoro u ovom klubu

Aktualno