Događanja

Tulum

Schwabe

Krajem 2014. godine list The Guardian je sastavio listu 25 najboljih klubova u Europi na kojoj se našao legendarni beogradski klub 20/44. Jedna od osoba koja je doprinijela kvaliteti programa i uspjehu ovog kluba je Nebojša Bogdanović - Schwabe. Kao jedan od osnivača kultnih Disco Not Disco serija zabava koje vodi s DJ Brkom i Toshketom, Schwabe je odgovoran za beogradska gostovanja velikana kao što su: Beppe Loda, Ron Morelli,


Tako, Vidal Benjamin, Scott Fraser, Chida, Black Merlin, Abel, Lee Douglas, Baris K, Vladimir Ivković, Ray Mang itd. te je tako ostavio neizbrisiv trag u noćnom životu Beograda.

Svoju producentsku karijeru je započeo u kultnom beogradskom live duu Kompleks koji je nekada osnovao sa Luletom. Schwabe je nedavno privukao pažnju javnosti kao Tapan, još jedan slo-mo live duo koji je oformio s Goranom Simonoskim. Dva Tapan EP-a, „Volumes“ za Scott Fraserov Crimes Of The Future label i „The City“ za Willie Burnsov WT Records prikazuju Schwabe-in sablasno -orijentirani svijet od 100bpm u najboljem svijetlu.

Poznat kao skromni majstor mračnih sporih ritmova, Schwabe kao DJ je u najboljem elementu kada mu se da dovoljno vremena i prostora da iskorači iz žanra i eksperimentira sa svojom besprijekornom kolekcijom zavodljivih ritmova, ambijentalne muzike i etničkih utjecaja..


https://soundcloud.com/schwabe/

https://soundcloud.com/tapanbg

Info o klubu

Masters

Lokacija:

Ravnice bb

Web: http://

Uskoro u ovom klubu

Aktualno