Događanja

Koncert

Psihodelični sludge metalci Minsk i Zatokrev

SRIJEDA 24.10. • MOČVARA • VRATA 20:00 • POČETAK 20:30

CIJENE KARATA BITI ĆE OBJAVLJENE NAKNADNO.

Subsonic Events predstavlja:

Minsk (USA)

Psihodelični metal bend iz Illionoise, SAD, započeo je svoj iznimno uspješan put prema vrhu navedenog žanra još 2002. godine. Kroz karijeru su promijenili nekoliko diskografskih kuća da bi na kraju završili na Relapse Records, preko kojih izdaju zadnja 3 full length izdanja. Jednako crpeći utjecaje iz doom i sludge metala, kao i hardcore punk, noise i ambient žanrova, Minsk je stvorio unikatan zvuk kombinirajući tribal paterne na bubnjevima, snažne synth zvukove te vokale natopljene jekom. Vrhunac psihodelije i ambijentale umiksan sa agresivnošću HC punka i žestinom doom i sludge metala.

https://minskband.bandcamp.com/

ZATOKREV (Švicarska)

Jedan od bendova koji su od samog starta dali naznačiti velike stvari, Zatokrev nam donosi zvuk kakav rijetko gdje možemo čuti. Iako su prvi materijal napravili čisto kao demo verziju, Zatokrev je prvim izdanjem preusmjerio poglede psihodelične metal scene na sebe kao veoma obećavajuću novu pojavu. Veliku i pozitivnu reputaciju stekli su u Europi i Americi već u samom početku te svojim veoma hvaljenim live nastupima ne ostavljaju publiku ravnodušnom. Momci svoj zvuk definiraju kao kombinaciju svega od black i death metala, pa do sporog, groove i industrial štiha, umiksano sa dovoljnom dozom psihodelije. Ekstremno, mračno, čvrsto i psihodelično, što bi još čovjek mogao poželjeti.

https://zatokrev.bandcamp.com/

Pratite Subsonic Events za više informacija i događaja, na jesen imamo još koju poslasticu pa ne bi bilo dobro propustiti nešto.

Još jedan zanimljiv koncert čeka vas 10.9. u Močvari:
Primitive Man + 16
https://www.facebook.com/events/1006318979534156/

Vidimo se!

Info o klubu

Močvara

Lokacija:

Trnjanski nasip bb

Web: http://www.mochvara.hr

Uskoro u ovom klubu

Močvara

Utorak, 26.03.2019.

Rotten Sound + Implore

Močvara

Petak, 05.04.2019.

The Young Gods

Močvara

Utorak, 16.04.2019.

Abyss: Six Feet Under

Aktualno