Događanja

Koncert

Iron Maiden Tribute

PETAK 12.10.2018. | Iron Maiden Tribute by Made In Iron + DJ PROGRAM @Vintage Industrial Bar | Start 20:00 I Upad do 22:00 FREE I Koncert 23:30 I Karte: 10 kn (za studente) / 20 kn

Made In Iron je hrvatski Iron Maiden tribute bend koji djeluje od 2007. godine. Povodom tridesetogodišnjice album 'Seventh Son Of A Seventh Son' bend će u prvom setu izvesti taj album u cijelosti, dok u drugom setu možete očekivati samo najveće hitove velikana heavy metala.

Dino Jelusić - pjevač
Vicko Franić - gitara
Ivan Tomaš - gitara
Luka Tomić - gitara
Luka Brodarić - bas gitara
Ivana Čović - bubnjevi

Tijekom brojnih godina proba i koncerata Made In Iron je zahvaljujući Vici, Ivanu i Luki koji imaju dugogodišnje iskustvo u sviranju gitare, svirački i aranžmanski postigao zvuk skoro identičan onome Iron Maidena.

Tom zvuku dodatno pridonosi i nevjerojatna svirka bubnjarice Ivane Čović koja redovito nakon svakog koncerta dobije najveće ovacije, a i pokoju alkoholom izazvanu prosidbu.

Drugi dio ritam sekcije čini Luka Brodarić koji svojim klasičnim obrazovanjem i prirodnim talentom vjerodostojno svira sve vrlo zahtjevne dionice Steve Harrisa. Njegov talent ne začuđuje s obzirom na to da su njegov otac i stric braća Brodarić iz poznate splitske grupe Metak, a majka Brankica dugogodišnji prateći vokal Gibonnija.

Cjelokupni dojam benda zaokružuje jedan od najboljih mladih pjevača u Hrvatskoj (a i šire) Dino Jelusić. Osim što je pobijedio na prestižnom pjevačkom natjecanju u Rusiji, član je i popularnog američkog benda Trans-Siberian Orchestra. S njima je za sada odradio 2. velike turneje po Americi, a nedugo nakon koncerta u Vintage kreće na svoju 3. turneju. Privatno je mastermind svog benda Animal Drive koji već hara svijetom albumom prvijencem izdanim za Frontiers Records.

Nakon formiranja ove postave 2012. godine, bend je već sazrio kao jako kvalitetan tribute poznat po svojim energičnim nastupima i vjernoj prezentaciji Iron Maiden showa. Tome svjedoče prepuni koncerti diljem Balkana, a neki od klubova koje je Made In Iron rasprodao su Sloga (Sarajevo), Močvara/ Hard Place/ Vintage (Zagreb), Kocka (Split), itd.


MADE IN IRON - Sign Of The Cross
https://www.youtube.com/watch?v=BfVzbCGtCtw

MADE IN IRON - Aces High
https://www.youtube.com/watch?v=kSfx5KDW1oY

MADE IN IRON - Live Medley
https://www.youtube.com/watch?v=j0MFBmOlY8Q

**************************************
IRON MAIDEN
Iron Maiden (1980)
Killers (1981)
The Number of the Beast (1982)
Piece of Mind (1983)
Powerslave (1984)
Somewhere in Time (1986)
Seventh Son of a Seventh Son (1988)
No Prayer for the Dying (1990)
Fear of the Dark (1992)
The X Factor (1995)
Virtual XI (1998)
Brave New World (2000)
Dance of Death (2003)
A Matter of Life and Death (2006)
The Final Frontier (2010)
The Book of Souls (2015)

Iron Maiden Are:
Steve Harris
Dave Murray
Adrian Smith
Bruce Dickinson
Nicko McBrain
Janick Gers

**************************************
Više informacija o programu Vintage Industriala:
www.vintageindustrial-bar.com
www.facebook.com/vintageindbar
www.twitter.com/VintageIndBarZg
www.instagram.com/vintageindzagreb

Info o klubu

Vintage Industrial Bar

Lokacija:

Savska cesta 160

Web: http://www.vintageindustrial-bar.com

Uskoro u ovom klubu

Aktualno