Događanja

Koncert

From Another Mother - promocija spota + Fire in Cairo

U petak, 12.10., očekuje nas jedna prava eksplozija energije uz česte nam goste From Another Mother i Fire in Cairo!

From Another Mother je prog rock/punk fusion trio iz Zagreba. U recenzijama s "Muzika.hr", "SoundGuardian" i "Ziher.hr" za njih kažu: "Novi vladari domaće alternativne scene", "Svjetski bend, jednostavno brutalno.", "Pjesme su i dalje brze, žestoke, pank i rock, a oni su i dalje najbolji bend koji ste ikad čuli.", "Životinje iz domaćeg uzgoja koje govore kao Beograđani".

Odavno poznati KSET-ovoj publici po divljačkim i spektakularnim nastupima ponovo se vraćaju na pozornicu. Ovoga puta nam priređuju novo iznenađenje iz njihove radionice jer će tom prilikom premijerno prikazati video spot za singl "SUPERNOVA". Ovim, drugim po redu singlom i spotom najavljuju novi album "ATATOA" koji će izdati početkom 2019. pod etiketom njemačkog Kapitän Plattea. Uz premijeru spota spremaju, kao i obično, abnormalan nastup uživo s presjekom pjesama s prva dva izdanja te će odsvirati i nekolicinu novih pjesama. Pored nastupa i premijere spota naći će se tu i novi autentični "SUPERNOVA" merchandise pripremljen i ručno rađen samo za ovu priliku.

https://www.facebook.com/fromanadamada
https://fromanothermother.bandcamp.com

Fire in Cairo zagrebački je rock bend čija glazba spada pod žanrove; alternative, indie, post garage, psychedelic, post modern, blues, popular, progressive. Trenutno su u procesu snimanja albuma prvijenca a, a dosad su već nanizali brojna uspješna gostovanja u klubovima diljem regije te na festivalima poput Exit festivala i Demofesta. Svakodnevno privlače pozornost sve većeg broja publike, što svojim moćnim nastupima, što kvalitetnim zvukom radi čega su već zaradili hvalevrijedne recenzije na raznim blogovima diljem regije. Osim u regiji, Fire in Cairo pobuđuju interes i u Europi, pa tako imaju u planu europsku turneju početkom 2019. godine.

https://www.facebook.com/fincairo
https://www.deezer.com/hr/artist/13676299

Pretprodaje karata za koncert neće biti, a na ulazu je potrebno izdvojiti 30kn za upad.

Info o klubu

KSET

Lokacija:

Unska 3

Web: http://kset.org

Uskoro u ovom klubu

Aktualno