Događanja

Tulum

Partycipacija - Coming Out Day Party

Što kažeš na jesensku Partycipaciju nakon duuuugo vremena? Naravno, s dobrim povodom! Zagreb Pride te poziva da zajedno proslavimo Coming Out Day!

Coming Out Day međunarodni je dan koji se već 30 godina obilježava 11. listopada i slavi odluku o autanju, što u LGBTIQ zajednici označava svojevoljno otkrivanje spolne orijentacije ili rodnog identiteta obiteljima, prijateljima_cama i okolini. Sam čin autanja je aktivistički čin u kontekstu u kojem homofobija i transfobija bujaju, a atmosfera tišine, straha i neznanja raste. Autanje je politički čin otpora nasilju i diskriminaciji kojemu su LGBTIQ osobe u Hrvatskoj i svijetu svakodnevno izložene, a obilježavanjem tog dana nastojimo povećati vidljivost LGBTIQ zajednice i osnažiti je. I zato, Coming Out Day nije dovoljno samo proslaviti, već treba tulumariti na Partycipaciji!

Neovisno o tvom ormarnom statusu, jesi li izašao_la iz ormara, zapeo_la u njemu ili uopće nemaš namjeru izaći, partycipiraj na Partycipaciji u Coming Out izdanju!

Očekujemo te 12. listopada u Spunk od 22:00 sata!

Upad je potpuno BESPLATAN!

Za glazbu i fenomenalnu atmosferu pobrinut će se DJ Gigo, zagrebački DJ iz producentskog dvojca THE TRIXX. Na sceni je već više od desetljeća, a prešao je preko 50 domaćih klubova te službeno otvorio Ultru Europe 2016.

Gigo from The Trixx u svojim se setovima uvijek trudi izabrati najbolje od nove klupske glazbe, njegovi promo mixevi redovito dobivaju dobar feedback, a stilski je prepoznatljiv po kvalitetnoj mješavini najnovijih klupskih hitova.

Na ulazu u Spunk te čeka naš merch štand na kojem možeš donirati za 18. Povorku ponosa i odabrati super poklon! Više informacija o tome kako možeš pridonijeti Povorci ponosa i super poklonima će biti objavljeno u samom eventu.

Ako već to nisi napravio_la na riječ „besplatan“ sada je pravi trenutak da klikneš „Going“ na event!

Partycipacija je klupski program koji se tradicionalno održava svake godine kao produžetak, točnije službeni party Povorke ponosa, a nastala je još 2009. godine kao odgovor na nepostojanje konkretnih mjesta za izlaske za LGBTIQ populaciju. Na tim su partyima osobe različitih identiteta mogle zajedno plesati, ljubiti se i slobodno izražavati svoje identitete, a Partycipacija se ubrzo nametnula kao jedan od sadržajno najbogatijih i najšarenijih programa u metropoli.

Vidimo se!

Vizual: Instagram @a.artistotel

Info o klubu

Spunk

Lokacija:

Hrvatske bratske zajednice bb

Web: http://

Uskoro u ovom klubu

Aktualno