Događanja

Koncert

OTKAZANO! Mirrors for Psychic Warfare (Scott Kelly)

Začarana Močvara predstavlja:

MIRRORS FOR PSYCHIC WARFARE
facebook.com/mirrorsforpsychicwarfare
neurotrecordings.bandcamp.com/album/mirrors-for-psychic-warfare

Dobro nam je poznata ona stara mudra izreka "svakog gosta tri dana dosta" i vjerojatno se i vi slažete s njom. No, kao i uvijek, postoje gosti kojima se iznimno radujemo, tužni smo kad odu i željno iščekujemo da nam se vrate. Scott Kelly (Neurosis) je zasigurno takav gost, miljenik domaće publike i uvjereni smo da ste i vi, kao i mi, sretni što nam se ponovo vraća. Nakon intimnih akustičnih izdanja, red je došao i na jedan od njegovih mnogobrojnih projekata – Mirrors for Psychic Warfare.

Scottu se pridružio Sanford Parker, poznat kao član bendova poput Buried At Sea, Nachtmystium, Correction House, Minsk i producent jednim Voivod, Eyhategod, YOB. Ovaj fascinantni duo 2016.godine objavio istoimeni debi album, a upravo im izlazi novi "I See What I Became", promocija kojeg nas očekuje u Močvari.

Scott ga opisuje kao eksperimentiranje s bukom, tišinom, kontrolom i agresijom u svim oblicima i formama. Ili kako to prekrasno opisuje rečenica iz promo materijala: "There’s nothing fun here, nothing but the cold of an autopsy followed by the heat of a crematorium." Pomiješajte najbolje od Godflesh, Skinny Puppy, Foetus ubacite klaustrofobiju, destrukciju, mračnu ambijentalu, šamanske rituale i dobit ćete Mirrors for Psychic Warfare. Otprilike.

Koncert će otvoriti Sanford Parker svojim solo nastupom i mračnim ambijentalnim elektronskim zvukovima povesti nas na putovanje kroz ljudsku psihu.

Uskoro objavljujemo više informacija o ulaznicama u prodaji.

Mirrors For Psychic Warfare "Crooked Teeth"
youtu.be/BLCbKszn1WA

Saznaj više o programu Močvare:
www.mochvara.hr
facebook.com/mochvara
instagram.com/mochvara
twitter.com/mochvara

Info o klubu

Močvara

Lokacija:

Trnjanski nasip bb

Web: http://www.mochvara.hr

Uskoro u ovom klubu

Aktualno