Događanja

Tulum

Tulum - novi odašiljač za 22 godine Radio Studenta!

PETAK 9.11 • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00• MIN. DONACIJA 30 KN

Novi odašiljač za 22 godine Radio Studenta!

Prošlu godinu obilježila nam je crowdfunding kampanja Nek´se daleko čuje! u kojoj smo skupili sredstva za nabavu novog odašiljača i proslavu međunarodne punoljetnosti.

Ovu godinu obilježiti će postavljanje novog odašiljača, novi procesor zvuka, te tradicionalni 22. rođendan Radio Studenta.
Prilika će to biti da se zahvalimo svim našim slušateljima koji su nam dali potporu tijekom kampanje, ali i da proslavimo emitiranja preko novog odašiljača.

Od sada ćemo se čuti jače i šire, a za tu prigodu na rođendanu će nam svirati dobro poznati stanovnici našeg etera:


Tús Nua
Zagrebački tročlani bend Tús Nua na scenu se ušuljao prošle godine kada su izbacile debitantski album “Horizons” da bi sada postali jedan od najtraženijih post rock i shoegaze bendova na regionalnoj sceni. U svoju biografiju osim solo koncerata upisale su i nastup u Kino Šiški s post.rock velikanima God Is An Astronaut, te u emisiji 300w na Radio Studentu.

ŽEN
Audio-vizualni bend Žen dobro je poznat slušateljima scene, ali i Radio Studenta. Od svojih početaka Žen se postavio kao bend koji je doživljaj i za oči i za uši koji progresivono spaja bas, gitaru, bubnjeve i synth u blend post-rocka s utjecajima eksperimentalne elektronike i shoegazea.

Haiku Garden
Ljubljanski Haiku Garden od 2016. kada su izbacili prvi EP Weaver smatraju se permanentnim iznenađenjem post-rock i shogazerske scene. Njihovu glazbu karakteriziraju sanjive melodije i vokali isprepleteni psihodelijom koja djeluje opuštajuće i istovremeno neobuzdano.

Crvi
Beogradski Crvi su bend u stalnom nastajanju, grupa ljudi koja se glazbeno razumije i nadopunjuje. Debitanski album “Piše nam se dobro” izbacuju prošle godine i predstavljaju ga kao zvučnu kulisu Munchovog ''Krika'' 21. Stoljeća.

+ DJ-evi Radio Studenta

22. rođendan powered by Ziggi Rolling Papers !

Info o klubu

Močvara

Lokacija:

Trnjanski nasip bb

Web: http://www.mochvara.hr

Uskoro u ovom klubu

Močvara

Petak, 16.11.2018.

Dirty Dancing - 80's party

Močvara

Subota, 17.11.2018.

Back to nulte

Močvara

Srijeda, 21.11.2018.

Indie emo naočale gig: Nothing

Močvara

Četvrtak, 22.11.2018.

Jazz u Močvari: Oridano Gipsy Jazz Band

Močvara

Subota, 01.12.2018.

Motus / Fakofbolan / Treaviit

Močvara

Subota, 08.12.2018.

Balkan Rock party

Močvara

Petak, 05.04.2019.

The Young Gods

Aktualno

Boogaloo Club

Paul van Dyk @ Boogaloo