Događanja

Koncert

Rotten Sound + Implore

UTORAK 26.03. • MOČVARA • VRATA 20:00 • POČETAK 20:30

Ulaznice kreću u pretprodaju tokom 1. mjeseca 2019. po cijeni od 75 kuna, te će na dan koncerta biti 90 kuna.

Subsonic Events i Nasty Events predstavljaju:

Rotten Sound (FIN, grindcore)

Beskompromisni grindkoraši iz Finske dolaze nam po drugi puta u Močvaru! Projekt je započet od strane gitarista i pjevača još davne 1993. godine, a od tada su prerasli u jedan od najboljih europskih grindcore bendova. Krasi ih inteligentan pristup pisanju i aranžiranju pjesama, čime odskaču od većine bendova u žanru, te subtilno dodavanje death metal elemenata, tvoreći svoj unikatan i masivan zvuk. Ne treba previše riječi trošiti na ove divove, samo treba osluhnuti njihovo stvaralaštvo i neka ono govori samo za sebe.

https://rottensound.bandcamp.com/

Implore (GER, death-grind)

Relativno mlad bend koji je započeo svoj put 2012. godine kada su izbacili svoj prvi EP, Phos Zoe. Nakon toga izbacili su još nekoliko EP-a i 2 full length izdanja. Svirali su po najgorim skvotovima, šumama, mini DIY festivalima, a sad već udaraju po velikim festivalima i eventima. Kažu, nije ih briga di sviraju, samo da je ekipa zakon. Nije prvi puta da nas posjećuju u Zagrebu, a zadnji puta su bili, da citiramo Subsite Hr, "užasno uvježbani, jebeno glasni i nemogući". Ništa manje ne očekujemo i ovoga puta.

https://implore.bandcamp.com/

Popratite Subsonic Events stranicu za buduće objave i buduće evente, imamo par ekskluzivnih događaja pripremljenih za sezonu koju otvaramo upravo ovim koncertom. Stay tuned!

Info o klubu

Močvara

Lokacija:

Trnjanski nasip bb

Web: http://www.mochvara.hr

Uskoro u ovom klubu

Aktualno