Događanja

Koncert

Dallasijada # AntiValentinovo special

Dallasijada #3 AntiValentinovo special
Petak, 11.01.2019. od 21h.
Ulaz besplatan.

Treća Dallasijada zakazana je za start 2019., kao produžetak novogodišnjeg tulumarenja, ali i zagrijavanje za AntiValentinovo #4 koje vas očekuje 8. i 9. veljače u Boćarskom domu.

U Vinylu će se ovaj put predstaviti 2 benda intrigantnih naziva: Roppongi Red i Clone Age. No nije riječ o nikakvim japanskim partijanerima niti klonovima, već o domaćim curama i dečkima...

Roppongi Red je zagrebački electro-synth pop bend kojeg su osnovali Morana Bing i Daniel Šuljić a.k.a. DJ Shullio, kreativni dvojac koji je ujedno i autor pjesama. Iskrice, ljubav i prljavi ritam njihovo je geslo, a zvuk im se može opisati kao mješavina elektroničkih plesnih stilova. Na sceni energični, divlji, ekscentrični i nadasve zabavni, svojom mješavinom različitih klupskih stilova i Moraninim intrigantnim vokalom zasigurno će zainteresirati sve ljubitelje synth popa i elektronike.

Clone Age je bend iz Čakovca čija prva postava započinje sa radom 2002. Svoj glazbeni izričaj opisuju kombinacijom rocka, alternative i post-grungea. Nastupali su na mnogobrojnim festivalima i natjecanjima bendova kao što su InMusic festival, Čehaj Fest, Rock Otočec, Heineken Music Fest, UFO festival... Početkom 2014. uspijevaju pronaći odgovarajuću kemiju i kreativnu energiju za autorski rad i snimanje 10 novih pjesama za prvi pravi album "Fuse" koji je nastao sinergijom iskustva, znanja, kreativnost i ponajprije slobodnim pristupom prema samom instrumentu i stvaranju glazbe.

https://www.facebook.com/RoppongiRed
https://www.facebook.com/cloneageck

Info o klubu

Vinyl bar

Lokacija:

Bogovićeva ulica 3

Web: http://www.vinylzagreb.com/

Uskoro u ovom klubu

Aktualno