Događanja

Koncert

Meritas & Jelena Radan "When Tomorrow Comes"

Valentinovo uz Meri, Anitu i Jelenu? Bolje ne može!
When Tomorrow Comes je njihov zajednički koncert kroz koji Meri Jaman, Anita Valo (Meritas) i Jelena Radan s užitkom izvode pjesme autora i izvođača koji su ih pratili kroz njihovo sazrijevanje do danas. Zapravo su započele samo sa ženskim pismom, ali su kroz godine nastupanja u ovoj kombinaciji proširile glazbenu priču na pjesme koje im nešto znače i za koje bi voljele da su pisane za njih. Osim stranih, na popisu su i njihove autorske pjesme, a uz pratnju glazbenika Ivana Božanića na bas gitari, Zdeslava Klarića na klavijaturama i Gorana Plejića na bubnju.

Tri različite osobnosti, vrhunski prateći bend, intimna atmosfera i Dan zaljubljenih učinit će ovu večer nezaboravnom. Vrijedi istaknuti i da je premijerno izdanje WTC-a bilo rasprodano nekoliko dana prije.

Pridružite im se u ovoj rijetkoj prilici, poklonite sebi i svojim boljim polovicama ili prijatelji(ca)ma izlazak na Valentinovo. Početak koncerta je u 21 sat.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 65 kuna, na dan će ako ih ostane koštati 80 kuna. Informacija o početku pretprodaje bit će dostupna uskoro. Vidimo se u četvrtak, 14. veljače u Saxu!
p.s. kako je bilo prošli put možete pogledati u fotogaleriji: https://bit.ly/2PnqRDM

Info o klubu

Sax

Lokacija:

Palmotićeva 22/2

Web: http://www.sax-zg.hr

Uskoro u ovom klubu

Aktualno