Događanja

Koncert

James Leg

Nakon što je prije više od pola godine James Leg "prodmao" Hard Place, na zahtjev oduševljene publike sa ponosom predstavljamo još jedno njegovo strano gostovanje u Najvećem Malom Rock Klubu u Gradu. U srijedu 23.01. stiže nam Reverend James Leg koji je već godinama jedan od najintrigantnijih predvodnika garažnog punk blues rock'n'rolla.

Ovaj divlji klavijaturist i pjevač (za kojega kažu da „izgleda kao Lemmy, a pjeva kao Tom Waits“) karijeru je započeo u legendarnom bandu The Immortal Lee County Killers, a nakon njihovog razlaza formirao je Black Diamond Heavies, da bi nakon toga krenuo u solo karijeru. (I mnogobrojne suradnje – Left Lane Cruiser, Cut In The Hill Gang...) Njegov duboki, hrapavi vokal i topli i ujedno zastrašujući zvuci električnog klavira zaštitni su znaci ovog južnjačkog majstora punk bluesa. Na turnejama ga prati samo bubnjar i njih dvojica su uveli novitet u dvočlanim bandovima - električni klavir / vokal + bubnjevi, (dakle nema gitare), ali količina zvuka koju proizvode je dostatna za tri banda! Uz autorske pjesme tu su i uspješnice njegovih prijašnjih bandova, ali i izvedbe Roberta Johnsona, Rolling Stonesa, Nine Simone ili Stoogesa.
Svima koji su bili na prvom koncertu preporuka ne treba, a onima koji nisu bili ovo je prilika za popravak jer ovu koncertnu poslasticu možete čuti i vidjeti samo u Hard Place-u 23.01. uz sjajnu svirku i ogromnu količinu energije. Ulaznice u pretprodaji 35 kn, na dan koncerta 50 kn. Pretprodajna mjesta – Hard Place, Dirty Old Shop, rockmark, entrio hr.

https://www.youtube.com/watch?v=SXbdBPDO_q8
https://www.youtube.com/watch?v=rJyv8aRhx-4

Info o klubu

Hard place

Lokacija:

Hrvatske bratske zajednice 4

Web: http://www.hardplace.hr

Uskoro u ovom klubu

Hard place

Utorak, 22.01.2019.

Blues session feat. Old Space Boys

Hard place

Srijeda, 23.01.2019.

James Leg

Hard place

Petak, 25.01.2019.

ROCK Massacre

Hard place

Subota, 26.01.2019.

ROCK Massacre

Hard place

Subota, 02.02.2019.

PUNK ROCK Fiesta

Hard place

Subota, 16.02.2019.

Ultimate Rockabilly Party # 2

Hard place

Četvrtak, 21.02.2019.

HEY GUY

Hard place

Subota, 23.02.2019.

Johnny CASH Birthday PARTY

Aktualno