Događanja

Koncert

Čuješ?!: Terminator, Jembrela, Fanaa

15.1. prvi je datum prve večeri natjecanja 5. sezone Čuješ?!-a.
5. sezona počinje sa tri svježa dinamična benda koja svojom energijom osvajaju na prvu. Sezonu otvaraju Terminator, Jembrela i Fanaa!

terminator je funk, groove bend koji obiluje zanimljivim tekstovima i svježim melodijama. Do sada su napravili 18 autorskih pjesama, snimili jednu pjesmu u studiju te razgovarali o prijavama na natječaje. Aktivni su sudionici međunarodno priznatih programa i inicijativa poput ''Motocrossom za život'', ekološki program kontrole vremena ''Windsurfing bez vitra'', imaju člana u vegetarijanskoj udruzi za prava magarca i krava ''Krav-maga''. Također, imaju dva delegata iz NATO-a zaduženih u programu za suzbijanje amaterizma i unapređenje topništva tzv. ''GoPro Canon Initiative''.

Jembrela je instrumentalni alternativni-rock bend iz Čakovca. Novi Telecaster probudio je potrebu za svirkom i kreativnom relaksacijom 2010. godine kada je bend oformljen kao trio, a kasnije bend počinje djelovati kao kvartet. Otvorenog uma i duha bend glazbom oslobađa i otvara osjetila. Zvuk melankolije, post-rock pa čak i noise atmosfere, definiran je jasno. Jasan stil čvrsti rifovi određuju karakter benda a istovremeno su i rezultat 432Hz tuninga, kojeg se povezuje s prirodnom frekvencijom planeta Zemlje (Schumann resonances). Kozmička frekvencija obogaćuje fizički i duhovno - čak metafizički.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=WIJF6CmLpDI
BC: https://jembrela.bandcamp.com/releases

Grupa Fanaa svoje temelje gradi u Rijeci početkom 2017. godine kada dva ljubitelja glazbe odlučuju uzeti stvari u svoje ruke i kreću stvarati vlastitu glazbu. Grupi se ubrzo priključuju basist Andro Debelić i pjevač Karlo Mihelčić koji skupa uz ritmove Kristiana Kirinčića te melodije i tekstove Andreasa Kornjače, nakon mnogobrojnih probi, stvaraju konceptualni album s devet vlastitih pjesama prepoznatljivog melankoličnog i alternativnog psihodeličnog indie rock ugođaja.

YT: https://www.youtube.com/watch?v=14g7r2YDV_U

Ulaz se otvara u 20 h!
Ulaznicu za koncert možeš nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

Dođi, podrži, poslušaj, uživaj i pozovi prijatelje! Vidimo se!

Program je djelomično financiran od strane Ministarstva kulture.

Partneri:
AVID produkcija
Pivovara Medvedgrad
RBasic - custom handmade guitars
Treći Svijet
Volim ljuto

Info o klubu

KSET

Lokacija:

Unska 3

Web: http://kset.org

Uskoro u ovom klubu

Aktualno