Događanja

Tulum

VOLTA w/ lilacube

12.01.2019.
Pločnik
LILACUBE /NO BALANCE/
KORNET-NIOBE

Nakon slijeda večeri u Masters Clubu i Medikinom Attacku, VOLTA organizira svoju drugu večer u Pločnikovom podrumu, i ovaj put s još jednim važnim licem domaće underground scene – lilacube!
............................................................
lilacube (NoBalance, ST/ZG)
Rijetko nastupa, više se voli baviti organizacijom te promocijom sebi dragih producenata i DJ-eva. Upravo iz tog razloga, početkom 2015. godine s najboljim prijateljem pokreće NO BALANCE program s ciljem eksperimentiranja i spajanja raznih žanrova unutar jedne večeri. U isto vrijeme startaju i s nizom SevenUp evenata koji su više fokusirani na hip hop scenu i sve što proizlazi iz nje. Svoj klupski stil najčešće opisuje kao kombinaciju mračnog techna s breakbeat i grime momentima, a za ovu prigodu priprema nešto malo drugačije.

https://www.facebook.com/n0balance/
https://soundcloud.com/lila_cube
............................................................

Kolektiv VOLTA osnovan je od strane tri DJ-a: Oberöna, Korneta i NIOBE. Pokrenut s ciljem organiziranja zagrebačkih klupskih večeri koje označavaju suvremeni i eksperimentalni zvukovi mlađe underground scene, isti koncept uspjeva predstavljati i impresivnom serijom Soundcloud podcastova.

https://www.facebook.com/zgvolta/
https://soundcloud.com/voltazg

https://www.mixcloud.com/NiobeZagreb/
https://soundcloud.com/jkornet
............................................................

Info o klubu

Pločnik

Lokacija:

Međimurska 21

Web: http://www.pozitivanritam.hr/

Uskoro u ovom klubu

Aktualno