Događanja

Koncert

Bojana Vunturišević

BOJANA VUNTURIŠEVIĆ // 15.02. // TVORNICA // 40kn II 60kn //

Odlična beogradska glazbenica Bojana Vunturišević vraća se u Zagreb, u Tvornicu kulture u petak, 15. veljače.

Bojana Vunturišević – “Daljine”
https://www.youtube.com/watch?v=ko2tkKPYor8

Zagrebačka publika već je imala prilike čuti Bojanu u klupskom okruženju 2017. te na nekoliko kraćih festivalskih nastupa tijekom 2018. – na Zagreb Beer Festu u svibnju te na 14. Pozitivnom koncertu.
Novi susret s ovdašnjom publikom bit će pak njezin prvi samostalni nastup u 2019. na kojem će detaljnije predstaviti solo album “Daljine”.

Rasplesan i emotivan, nošen jedinstvenom Bojaninom emocijom i bojom glasa album su najbolje dočarali singlovi “Daljine”, “Noćni program” i “Vetar u kosi”, kao i sjajna, otvarajuća “Kese etikete”. “Daljine” su jedan bittersweet album, gdje slatkoću proljetnog duha, nadu u nove ljubavi i happy end, nagriza gorčina melankolije, bijesa i usamljenosti. Ali Bojana to iznosi savršeno, šarmom djevojčice koja u svakom trenutku može transformirati u superheroinu, kojoj ne biste smjeli izaći na crtu. Svo iskustvo skupljano godinama na regionalnoj sceni, ponajviše kroz odličan bend Svi na pod!, Bojana je sumirala u “Daljinama”, savršenom soundtracku naših dana.

Bojana Vunturišević – “Noćni program”
https://www.youtube.com/watch?v=sBASqrKrUC8

Nakon velikih dvorana i open air festivala iz 2018. Zagreb će 15. veljače dobiti Bojanine pjesme u klupskom okruženju, tamo gdje su nastale i s odličnim prošle sve testove publike.


Ulaznice su u pretprodaji 40 kn, a na dan koncerta 60 kn.

Službena prodajna mjesta:
• Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
• Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
www.entrio.hr

Info o klubu

Tvornica kulture

Lokacija:

Šubićeva 2

Web: http://tvornica-kulture.hr

Uskoro u ovom klubu

Aktualno