Klubovi

Johann Franck

Ugodan, topli prostor koji objedinjuje ponudu kavane, bistroa i lounge bara - mjesto na kojem možete popiti najbolju kavu, kušati jela pripremljena od svježih namirnica s obližnjeg Dolca, a navečer se opustiti uz zabavni sadržaj.
Riječ je o Johannu Francku, nasljedniku otmjene „starogradske dame“ Gradske kavane, koji se novim konceptom i programskim sadržajem obraća široj urbanoj publici.
Preuređeni prostor u Bauhaus stilu zadržava stari izgled kavane u kombinaciji sa suvremenim arhitektonskim rješenjima, a kroz probrane elemente svjedoči o bogatoj povijesti grada Zagreba te značaju i tradiciji zagrebačkih kavana.
Johann Franck bit će poseban i po tome što će gosti moći uživati u izboru mljevenih kava pripremljenih na način kako se kuhaju u domaćinstvu.
Novi koncept kavane temelji se na revitalizaciji uloge i statusa koji je ova kultna zagrebačka lokacija nekada uživala kao centar društvenog života grada. Nova ponuda i program osmišljeni su u duhu modernoga vremena i suvremenoga načina zabave; urbani, zabavni i kulturni sadržaj koji će uključivati „live“ koncertne i DJ nastupe, plesnjake, izložbe, promocije knjiga, projekcije klasičnih filmova i tematske večeri.
Johann Franck radi cijeli dan, sedam dana u tjednu.

Fotke iz ovog kluba

Johann Franck

02.12.2017.

Saturday party @ Johann Franck

Johann Franck

13.10.2017.

Loco band @ Johann Franck

Johann Franck

22.05.2017.

Greatest Gatsby : Birthday party

Uskoro u ovom klubu

Johann Franck

Petak, 19.01.2018.

Gin's generacija

Johann Franck

Subota, 20.01.2018.

Hot in the Club

Johann Franck

Petak, 09.02.2018.

Songkillers ft. Nikola Marjanović LIVE

Komentiraj

1 komentara

  1. rose Ana 03.11.2015. 17:54:42

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno