• Swanky Monkey Garden

  Ilica 50, Zagreb Web: https://www.facebook.com/swankymonkeygarden

  Ovdje tulumare...Više

 • U sklopu hostela Swanky Mint, koji je nekad davno bio kemijska čistiona i bojadisaona Ondrušek, nalazi se bar. Bar koji ima povijest. Nalazi se u samom centru grada, a opet okružen zelenilom. Idealan je spoj gradskog doživljaja i opuštanja u prirodi.

  Swanky Monkey Garden je popunjen prvenstveno mladim gostima sa svih strana svijeta koji uživaju u opuštenoj atmosferi i prostoru uređenom u vintage industrial stilu, gdje su stare sprave za glačanje i plisiranje pretvorene u stolove, stolice napravljene od ponovno upotrebljenih i uređenih predmeta, te većina crteža su radovi street art umjetnika poput naših susjeda iz galerije Lapo Lapo.

  Program u Swankyiju je gotovo svakodnevni, od raznih live svirki do najboljih hrvatskih DJ-a sa ponekim stranim gostovanjima. Game night sa strancima, razne promocije, dnevni programi, brunchevi, roštilj i druženja sa Swanky ekipom i gostima hostela koji su uvijek spremni na upoznavanje i zezanciju. Nakon poznatog Summer Gardena, Swanky ekipa trenutno sprema velika iznenađenja za ovogodišnji Winter Garden te priprema bogati program.

  Više informacija o klubu možete pronaći na:

  Službenoj web stranici


  Facebook stranici

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati