• Central Club

  Trg Gaje Bulata bb, Split Web: http://www.centralclub.hr/

  Ovdje tulumare...Više

 • Novootvoreni klub ( kolovoz, 2016.) se nalazi samom srcu Splita, na mjestu nekadašnjeg kina 'Central'.
  Izgled kluba potpisuje arhitekt Duje Kaliterna, a na preko 800 četvornih metara prostiru se dvije etaže, četiri šanka i impresivan plesni podij ispred DJ bootha, te jedna od 3 VIP loža iza njega. Ovaj klub kapaciteta 1000 ljudi opremljen je i jednim od najboljih ozvučenja d&b audio kojeg na turnejama koriste brojne svjetske zvijezde poput Madonne, Beyonce i Coldplaya.

  Program kluba sastoji se od tematskih partija koji će se razlikovati ovisno o danu tjedna, pa će se tako, primjerice, ponedjeljkom održavati projekcije filmskih klasika na velikom LCD ekranu, popraćene cjelovečernjim razuzdanim clubbingom.

  Utorci su rezervirani za 'Garden Of Art' i raskošne performanse, petci za večeri 'La Fiesta', akrobate svjetski poznatog Cirque de Soleila i ples na svili, a subote za program 'Age Of Gold' i disko i evergreen hitove.
  Uz bogati svakodnevni program, klub najavljuje i nastupe svjetski poznatih DJ imena poput Sharama, amsterdamskog dvojca Sunnery James & Ryan Marciano te Juliana Jordana, Sama Feldta, Marien Baker i tokijskog DJ Dantza. Klub se otvara svaki dan u 01:00, a zatvara svoja vrata u 06:00.

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati