Klubovi

AKC Medika

Autonomni kulturni centar Medika zamišljen je kao mjesto gdje svatko može dobiti prostor za održavanje kulturnih, edukacijskih, društveno-korisnih aktivnosti. Cilj Medike je svakodnevno održavanje što raznovrsnijeg programa, a ako pritom uspijemo nekoga zabaviti, educirati, informirati ili inspirirati mi nećemo imati ništa protiv!

Velik broj udruga, nezavisnih kolektiva ili slobodnih umjetnika suočen je s problemom gdje i kako vršiti svoje aktivnosti. Sama cijena hladnog pogona za održavanje kulturnih priredbi u većini klubova, kazališta, dvorana za projekcije je previsoka za programe koji su neprofitabilni, koji se bave kulturom mladih, nezavisnom kulturom i kulturom koju mladi sami stvaraju. Zbog toga je iznajmljivanje prostora i iznajmljivanje tehničke opreme često razlog nemogućnosti održavanja nezavisnih kulturnih događanja!

Bez prezentacije svog rada i bez scene na kojoj bi se umjetnik nalazio kreativnost mladih i neafirmiranih umjetnika/ca i način na koji će se ona razvijati osuđena je na amaterizam, izoliranost i brojne financijske poteškoće, što nikako nebi smjelo uvjetovati stanje nezavisne kulturne scene i kulturne scene mladih.

Više informacija o klubu možete pronaći na:

Službenoj web stranici

Facebook stranici

 

Fotke iz ovog kluba

AKC Medika

06.05.2017.

Big Yellow Goulash @ AKC Medika

Uskoro u ovom klubu

AKC Medika

Subota, 20.01.2018.

Bödale Napadaju vol 4

AKC Medika

Petak, 26.01.2018.

Friend in need // Benefit party

AKC Medika

Subota, 27.01.2018.

Mobilegirl x Mapalma x Lil Taty

AKC Medika

Subota, 10.02.2018.

Massive DUB Attack presents: Vibronics

AKC Medika

Četvrtak, 15.02.2018.

N e o n L i e s _ M a l a H e r b a _ H e x t a p e

AKC Medika

Subota, 17.02.2018.

DirtyBeatz w/ Splash Heads

Komentiraj

1 komentara

  1. rose Ana 03.11.2015. 15:35:50

    Pozdrav draga Moje ime je Rose DAVID nisam uvijek na tulumarka, kontaktirajte me s mojom e-mail (@ hotmail.com Rose111david), tako da ću vam poslati moje slike i reći vam više o sebi.

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno