Magazin20.06.2018.

Britanski Vice proglasio je Hrvatsku najboljom party destinacijom u Europi!

Recept u kojem se spajaju sunce, more i dobra glazba pokazao se uspješnim, a hrvatski festivali ove godine dobivaju više pohvala nego ikad. Britanski portal Vice otišao je još korak dalje i proglasio cijelu Hrvatsku najboljom party destinacijom u Europi sa svim njem morskim i kopnenim festivalima koji nude raznoliku glazbenu ponudu tijekom cijelog ljeta.

20.06.2018.

Gdje izaći preko tjedna u Zagrebu? Evo naših prijedloga za izlazak!

Srijeda i četvrtak su i ovog tjedna krcati super partyjima i live svirkama, a četvrtak će biti posebno primamljiv za otvorenje vikend izlazaka jer čeka nas produženi vikend! Koje smo vam sve prijedloge za sredinu ovog tjedna pripremili, pogledajte u nastavku.

19.06.2018.

Boris Štok se vraća u Tvornicu kulture!

Riječki glazbenik Boris Štok vraća se u Veliki pogon zagrebačke Tvornice kulture u petak, 26. listopada.

19.06.2018.

Hideout festival kroz fotografije: Pravi ljetni festival koji pratimo još od 2011. godine [FOTO]

Ove godine održava se njegovo osmo izdanje, a posjetitelji iz svih krajeva Europe i svijeta na pet će dana partyjati na Zrću dan i noć. Ovo je jedan od festivala koji pratimo od njegovih samih početaka, od sada već davne 2011. godine. Kroz sve te godine festival, klubovi u kojima se održava i posjetitelji su se malo promijenili, ali dobra atmosfera prati ga svih ovih godina.

19.06.2018.

Netko pleše na stolovima, a netko pazi na sve: Kako se koji horoskopski znak ponaša na kućnim partyjima

Nekima su izlasci spremanje satima, odlazak u klub i vraćanje kući u rane jutarnje sate, a za neke druge odlazak u supermarket po litre i litre cuge, izvlačenje zvučnika, pripremanje playliste i cjelonoćno partyjanje u stanu s ekipom, bez posjete klubovima ili barovima.

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd