Magazin14.08.2018.

Kraj plastičnim čašama i slamkama na festivalima - Inicijativi se polako pridružuju i domaća događanja!

Plastični otpad je sve veći problem u svijetu, stvara ga se puno više nego inače, a njegova razgradnja potraje i do 100 godina. Brojni britanski glazbeni festival prije nekoliko su mjeseci odlučili pomoći u očuvanju planete i zabraniti korištenje prvenstveno plastičnih slamki, a drugi su otišli malo dalje i zabranili i plastične boce. O ovom ekološkom problemu sada su se osvijestili i neki domaći festivali.

13.08.2018.

Prisjetili smo se prošlih izdanja Sonus festivala: Atmosferu zadnje 4 godine dižu izvođač, ali i posjetitelji [FOTO]

Neki se ljetni festivali ne smiju propustiti ni pod koju cijenu, a jedan od njih je i Sonus. Iako se održava u malo kasnijem terminu, tek u drugoj polovici kolovoza, partyjaneri znaju da se za ovu festivalsku poslasticu isplati cijelo ljeto štedjeti novce.

13.08.2018.

Piće nakon posla postalo luda party avantura: Otišao na pivo u obližnji pub, a završio u avionu za Majorcu!

Dobar provod ne pita za vrijeme ni mjesto, dođe iznenada, a sve što vam treba da se realizira je netko jednako lud kao što ste i vi. Ovaj je dečko imao frenda koji je bio spreman za bilo kakvu ludost, pa bilo to i iznenadno party putovanje dogovoreno na pivici nakon posla.

13.08.2018.

Ovako nešto ipak nisu očekivali - Stranci su otkrili što ih je najviše iznenadilo u izlascima na Balkanu

Izlasci su u svakoj državi drugačiji, negdje je odlična ponuda klubova, negdje je malo lošija, u nekim državama su noćni provodi jako skupi, u drugima se može izlaziti svaki dan i ne bankrotirati... Ono u čemu se domaći partyjaneri, ali i strani posjetitelji slažu je da su izlasci na Balkanu drugačiji od svega što su vidjeli.

10.08.2018.

Posjetitelj u klubu na Hvaru pio s ekipom cijelu večer, a ukupan iznos računa? Ma prava 'sitnica' [FOTO]

Svako ljeto kada krene nova festivalska sezona svi se krenemo tužiti kako su pića preskupa, zatim kako sezona odmiče i osim festivala krenemo partyjati po klubovima na moru, shvatimo da su cijene na festivalima u usporedbi s ovime odlične. To si je sigurno prošlog tjedna pomislio i gost jednog beach cluba na Hvaru kada mu je došao račun.

Aktualno

Culture Club Revelin

Redfoo @ Revelin club

Central Club

Circle @ Central club

Central Club

Circle @ Central club