Magazin19.01.2018.

Ovi Europljani ne znaju reći NE alkoholu: Kada osjete stres i ne osjećaju se dobro - stanu u prvi pub, napiju se i odteturaju kući!

Kako se riješiti stresa? Ako pitate Britance, odlazak u pub i ispijanje alkoholnih pića savršeno je rješenje, ali ako pitate Hrvate, bar isto nije loša ideja, ali postoji nešto još bolje od toga.

19.01.2018.

Gdje izaći za vikend u Zagrebu? Evo naših prijedloga za izlazak!

Još je jedan radni tjedan iza nas i kreće se s pripremama za vikend i partyjanje. Partyjima ima posvuda, a ako ste se pogubili u tako velikoj i raznolikoj ponudi, evo pomoći - izdvojili smo od svega pomalo, za svakoga ponešto, a vaše je samo da odaberete par lokacija i krenete s ludim provodom.

19.01.2018.

Ovo su prva dva kluba u kojima se od veljače ulaz i piće mogu plaćati bitcoinom!

Budućnost nam je došla u 2018. godinu. Nešto što nam je do nedavno bilo nezamislivo, postalo je stvarnost. Uskoro kriptovalutom plaćamo u izlasku.

19.01.2018.

Šajeta priprema veliku feštu u Saxu!

Nakon malo više od četiri godine Šajeta se vraća u Sax. Tamo se u subotu, 27. siječnja sprema vanserijska fešta i nije preporučljivo propustiti je. Cijena ulaznice u pretprodaji je 45 kuna i može se kupiti tijekom radnog vremena Saxa. Na dan će koštati 60 kuna.

18.01.2018.

Kratki topići osvajaju: Curke pokazuju svoje najbolje adute u noćnim izlascima [FOTO]

Galerije prošloga vikenda su nam odgovorile na pitanje: "Prilagoditi se hladnoći vani ili vrućem klubu?" Odgovor je usitinu jasan i mi smo oduševljeni njime. Gola koža je i zimi hit!

Aktualno