Magazin23.10.2018.

Odgovor na vječno pitanje: Da li se pivo treba točiti da nema pjene u čaši ili da ima? Uz pravu verziju nema nadutosti![VIDEO]

Stručnjak za pivo snimio je video i dao odgovor na pitanje - kako pravilno natočiti pivo? Dok mnogi ulijevaju pažljivo u čašu da ne nastane pjena, drugi toče "iz visokog" i završe s pola čaše pjene - jer im tako izgleda ljepše, ili samo vole pjenu. Osim što je sada rekao koja je verzija pravilna, otkrio je i razlog zašto bi trebali točiti pivo na pravi način.

23.10.2018.

Amsterdamu je dosta pijanih party turista - počet će se zabranjivati ludi tulumi i uvoditi novčane kazne!

Jedna od najpoznatijih party destinacija u Europi - Amsterdam, odlučio je da mu je dosta toga da ga svi doživljavaju kao tematski park posvećen alkoholiziranju i partyjanju - želi stati na kraj tome.

23.10.2018.

Ivan Grobenski u KSET-u promovira novi album pod nazivom 'On death and other problems'

U petak, 26. 10. u KSET-u Ivan Grobenski sa svojim bendom promovira novi album pod nazivom "On death and other problems". Podršku pruža bend Tyger Lamb.

23.10.2018.

Prije i poslije Joja Mayera & NERVE u Zagrebu nastupaju NO!Mozzart i Ilija Rudman!

Prije i poslije koncerta svjetske bubnjarske zvijezde i pionira njujorške elektroničke jazz scene, Joja Mayera & njegovog sastava NERVE, koji će se održati 27. listopada u klubu Boogaloo, publiku očekuju dva sjajna domaća glazbena imena – NO!Mozzart i Ilija Rudman.

22.10.2018.

Rekordnih 22.000 registriranih kupaca ulaznica spremno za The Cure i EXIT 2019!

Prošlogodišnji festivalski pothvat pod nazivom EXIT Freedom, obuhvatio je dosad rekordnih pet festivala u pet različitih država i tako okupio više od 330.000 ljudi u Novom Sadu, Budvi, Umagu, Temišvaru i na Jahorini.

Aktualno

Boogaloo Club

TBF @ Boogaloo

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran