Magazin21.04.2018.

Najpoznatiji techno klub na svijetu pred zatvaranjem? Berghain se našao na udaru politike i ne piše mu se dobro

Nema tko nije čuo za njemački techno hram Berghain. Klub poznat po svojoj oštroj politici pri puštanju ljudi unutra i odličnim partyjima koji traju i po nekoliko dana u komadu, možda će uskoro morati zatvoriti svoja vrata.

19.04.2018.

Trend među tinejdžerima: Rezervacija stolova i kupovanje boca u klubovima su hit - svi to rade iako nisu punoljetni!

Među mladima se stalno javljaju neki novi trendovi koje u tren oka svi krenu pratiti, a u zadnje vrijeme pojavio se jedan, koji je tek sada počeo zabrinjavati nadležne službe. Izlazak u klub više nije kao prije - spremiš se, odeš se s ekipom isplesati, popiti jedno ili dva pića (ako vam ga konobar uopće proda - jer izgledate premlado), a sada nema izlaska bez barem jedne boce alkohola na stolu.

19.04.2018.

Maja Posavec promovira prvi samostalni album u Lisinskom!

Osam godina radila je Maja Posavec na svom albumu prvijencu, a sad je napokon došlo vrijeme i da ga predstavi javnosti. „Kada ne bih imala strah“ nedavno je ugledao svjetlo dana u izdanju Aquarius Recordsa i svoju će promociju doživjeti u srijedu, 9. svibnja u 20h u predivnom ambijentu i akustici Male dvorane KD Vatroslava Lisinskog.

19.04.2018.

Otvoren natječaj za nastup na najboljem europskom festivalu!

EXIT, službeno najbolji veliki europski festival i Studentski kulturni centar Novi Sad, pokreću natječaj za mlade glazbenike kojima se pruža šansa nastupiti na nekoj od pozornica na Petrovaradinskoj tvrđavi od 12. do 15. srpnja.

19.04.2018.

Kod upoznavanja svi muški žele čuti istu stvar: da si uspješna - ali ne preuspješna, da ga želiš - ali mu to ne smiješ dirketno reći i da nisi laka

Kada idemo van, postoji nekoliko stvari koje svi radimo. Od toga da se dogovaramo s ekipom koja ćemo sve mjesta posjetiti i što ćemo piti, pa do toga da biramo što ćemo obući.

Aktualno