Magazin

Burger i pivoljupci, ovo je vaš tjedan: Zagreb Burger Festival kreće za par dana

Published 12.09.2016.

Od 15. do 25. rujna u samom srcu Zagreba počinje prvi festival posvećen burgeru! U velikom slavlju okusa na Zagreb Burger Festivalu moći ćete uživati u najboljim burger restoranima i barovima koji će služiti svoje ukusne kreacije.

Ova zanimljiva inicijativa, osim što nas veseli, podiže važnost burgera na jednu novu razinu. Apsolutno ima smisla - pogotovo ako uzmemo u obzir da se posljednjih godina sve više otvaraju odlična mjesta u gradu gdje se mogu pojesti vrhunski burgeri, popiti fina pića i sve to uz pratnju raznih glazbenih poslastica. Jedna od tema panel diskusije će biti upravo tema "Fenomen burger scene".

Kako su burger i pivo najbolji prijatelji, da ne ostanete žedni pobrinut će se Staropramen i Zagrebačka pivovara.

Ukoliko još niste posjetili neka od ovih mjesta, ovo vam je jedinstvena prilika! Restorani i barovi koji će sudjelovati na festivalu su: RougeMarin, Submarine BBQ, Boys Burger Bar BBBB, Kitchen & Grill PLAC, Brko & Brko, Šumski kuhar, Maredo Grill - Restaurant & Night Bar, ChevapRolls.

Za piće tu je Rakijarnica Natural Cocktail bar, a za sve sladokusce Tutač. Osim u najfinijim burgerima, punih 11 dana moći ćete uživati uz bogat glazbeni program festivala, panel diskusije, radionice, a uz sve to moći ćete i sudjelovati u nagradnim igrama!

Burger

Za glazbene poslastice zaduženi su:

15.rujna - Bolesna Braća
16.rujna - DJ Eddy Ramich
17.rujna - Phat Philly
18.rujna - Jazz natašte
19.rujna - DJ Wiliam Collins
20.rujna - DJ Wiliam Collins
21.rujna – DJ Bronco Boobalooga
22.rujna - Songkillers
23.rujna - DJ Bizzo Brigante
24.rujna - B and The Bops
25.rujna - Jazz natašte

Panel diskusije koje će biti zanimljivo poslušati jer se svakako i nas tiču. Osim ako baš ne volite klopu - u što sumnjamo. Predviđene teme panel diskusija su  "Fenomen Burger scene" (16. rujna) i "Zagreb Gourmet Grad" (20.rujna). Zagreb Burger Festival će dodijeliti titulu najboljeg hamburgera u dvije kategorije : "Mister Burger" i "Burger by People".  A pripremili su i nešto za najmlađe - djeca će se moći okušati u kreativnim radionicama "Burger by Kids" i "Veggie kids".

Cilj "Zagreb Burger Festivala" je podizati razinu konkurentnosti i standarda industrije hrane i pića, kao i atraktivnosti grada u turističkom i društvenom smislu.

Burger2

Festival možete posjetiti:


PON - ČET 14:00 - 23:00
PET 14:00 - 01:00
SUB 12:00 - 01:00
NED 12:00 - 23:00

Ostale informacije koje vas zanimaju možete pronaći na Facebook stranici Zagreb Burger Festival.

 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno