Magazin

Skriveni festivalski dragulj za kojim su poludjeli i stranci i domaći

Published 09.01.2017.

Postavljen u veličanstvenom prirodnom amfiteatru s brdovitim krajolikom do privatnog zaljeva i svjetlucave pješčane plaže uz kristalno čisto more. Neotkriveni raj na osami samo nekoliko minuta hoda od prekrasnog grada Tisno, stvoren da zadržava intimnost koja je posebna svim posjetiteljima.

Foto:  Michael Njunge

Love International festival počiva na ostavštini kultnog britanskog Gardena, također osnovanog u Tisnom i vodi se ideologijom poštivanja prirode i okoliša u kojoj okuplja brojne zaljubljenike u house, disco, groove, soul i funk ritmove, popraćene akustičnim nastupima. Namjerno smo napisali zaljubljenike, a ne ljubitelje jer je Tisno kao stvoreno za avanturiste koji žele biti u interakciji s drugim ljudima, no i dalje zadržati svoj (plesni) kutak privatnosti. Koncept festivala privukao je brojne predstavnike house scene koji su manje razvikani, no čija je kvaliteta neusporediva pa su se tako u Tisnom pojavili Crazy P sound system, Sub Club, Electric Elephant, Future Boogie, Ben Ufo...

Ovogodišnji Love International održavat će se od 28. lipnja do 5. srpnja u Tisnom na više pozornica, prilagođenih prema netaknutom prirodnom okolišu.


Na dnevnoj bazi pozornica Terasa odzvanja u ritmu funka, balearica, disco soula i deep housea stvarajući atmosferu koja je idealna za "chillanje" uz ukusne ljetne doručke i napitke koji odmaraju dušu i tijelo. Prošlogodišnje izdanje ostalo je zapamćeno po raspamećenoj masi koja je plesala na vrhu stepenica i penjala se na stolice.

Sunrise sessions za romantičare očekuje vas u hladovini stabala koja se njišu u ritmu akustičnih nastupa i ambijentalne glazbe. Savršeno jutarnje punjenje baterija i zagrijavanje za večer je zagarantirano. Maslinik uz more je poluimprovizirana pozornica na kojoj se možete stisnuti  u hlad kada vas sunce zapeče. U kasnijim popodnevnim i večernjim satima, publika se prebacuje u klub na otvorenom Barbarella te na dvjema preostalim pozornicama Love Internationala.

Na Tajni otok odvest će vas 2 broda koja su vam na raspolaganju tijekom festivala. Pazite da se ne zaljubite i poželite ostati tamo, budući da je ovaj dragulj "ukrašen" borovima, okružen našim kristalno čistim morem te kao stvoren za roštiljanje i popodnevne zabave. Jedan od 2 broda je i nevjerojatan stari drveni "Argonaught" koji je ugostio stotine nezaboravnih trenutaka na brodu s tisućama ljubitelja glazbe koji su proživjeli neke od najboljih trenutaka svog života. A od 2015. "Argonaught" je dobio i partnericu, "Martinu", na kojoj također možete ludovati 4 sata na morskom bespuću.

Ako vas je Love International imalo zaintrigirao prava je šteta da ne "bacite oko" na ovogodišnji popis izvođača uz koji će posjetitelji, ne sumnjamo, i ove godine razbacati svoje bokove i punim plućima udahnuti čisti morski zrak dok ih sunce miluje po užarenim ramenima. Jedva čekamo ljeto!

love

Ulaznice
Dostupne su jeftinije dnevne i tjedne ulaznice za zemlje regiju u sustavu Entrio.hr.PR

Prevela: Lovorka Ibrić

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd