Magazin

KnockOut snježno ludilo kojeg su pokrenuli Hrvati trese francuske Alpe!

Published 11.01.2017.

Dok se danju uživa u skijaškim i snowboard vratolomijama te uz apres ski partije odmara u pauzama od skijanja na suncem obasjanim snježnim padinama, večer je rezervirana za partije i koncerte.

Ovog se tjedna u francuskim Alpama održava šesto izdanje KnockOut Snow Festivala, omiljenog skijaško-glazbenog spektakla pripremljenog posebno za mlade iz Hrvatske! Prve su se večeri festivala za zagrijavanje pobrinuli DJ-evi Luca Montecchi i Don Guliani, dok je druge večeri The Night Express Band rasplesao cijelu Party Arenu te su uz pomoć superheroja, najbolje publike na svijetu i neponovljivog KnockOut video tima snimili i najveći skijaški Mannequin Challenge!
 


Treća večer bila je u znaku broja tri, jer se već treću godinu za redom na pozornici KnockOut Snow Festivala našao S.A.R.S. pa su se Les Orresom ponovno orili njihovi najveći hitovi, od kojih nije izostala ni svima omiljena "Lutka".
Dobar provod se u narednim danima i večerima nastavlja uz Seriously Twisted, Sigmu, Hladno Pivo te DJ-eve Alwooxa, Lucu Montecchija i Don Gulianija.

KnockOut Snow Festival, najveći hrvatski skijaško-glazbeni spektakl, jedinstveni je spoj skijanja i drugih zimskih radosti (bordanja, sanjkanja, zabavnih aktivnosti na snijegu...) te glazbe, a ove se zime održava u terminu od 7. do 14. siječnja. Šesto izdanje KnockOuta donosi čak 734 kilometra ski staza, jer osim snježnih padina Les Orresa putnike čekaju i besplatni izleti na dva dodatna vrhunska skijališta – Sestriere (414km staza) & Les Deux Alpes (220km staza).
Propustio si KnockOut Snow Festival? Ne očajavaj jer već te za dva mjeseca čeka najluđe zatvaranje skijaške sezone - KnockOut Snow Closing 

Vidimo se od 17. do 19. ožujka na Kranjskoj Gori!

sars

 

PR

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno