• 11.01.2017.

  Dječji rave festival: Priznajte, i sami ste maštali o ovakvom događanju još kao klinci

 • Na ovom partyju dozvoljeno je maskiranje u najdraže likove iz crtića, poput Spužva Boba Skockanog, klinci plešu, vrište od sreće i jako dobro se zabavljaju. Možda čak i bolje od nekih odraslih koje viđamo vikendima po klubovima. Iz euforičnih klinaca pršti euforija, a DJ-i ih neumorno animiraju tijekom večeri.

  Da, dobro ste pročitali: poznata američka TV kuća koja emitira sadržaj za djecu, Nickelodeon organizirala je tematski rave party za "juniore" na kojem su svi namazani zelenim muljem. Radi se o "Nickelodeon Slimefestivalu" glazbenoj manifestaciji, nastaloj u sklopu tradicionalne dodjele nagrada u Australiji koju također organizira popularna TV mreža.  Emisija se uvijek održava krajem rujna u Margaret Court Areni u Melbourneu, a emitira se na matičnom TV kanalu, Nickelodeon, nekoliko dana kasnije. Sudeći po snimci, radi se o raveu za djecu, upotpunjenom vizualnim efektima, popularnim DJ-ima i ogromnim plesnim podijem. U posljednjih nekoliko godina ovaj festival ugostio je zvijezde poput Omi, Cody Simpsona, i Havane Brown, a ovogodišnji Slimefest predvodili su duo Mashd N Kutcher.

   

   

  Budući da se radi o vrlo jakim imenima, popularnim među australskim EDM krugovima, možemo slobodno reći kako je ovo jedan od najuzbudljivijih događaja za nove generacije koje su imale priliku svjedočiti, nadasve veselom i energičnom događaju.

   

  Autorica: Lovorka Ibrić

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati