Magazin

Imate li vi Super Uho? Objavljen prvi popis izvođača primoštenskog festivala

Published 11.01.2017.

Četvrto izdanje SuperUho Festivala održat će se u Primoštenu od 7. do 9. kolovoza 2017. godine, u istom prekrasnom, intimnom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, koji se nalazi na svega nekoliko desetaka metara od jedne od najljepših plaža na Jadranu.

Fotograf: Tomislav Sporiš

Nakon uspješnog trećeg izdanja SuperUho Festivala koji je 2016. po prvi put održan u biseru hrvatskog dijela Jadrana, Primoštenu, ovom prilikom objavljeni su datumi održavanja četvrtog izdanja festivala. Središnji dio festivalskog prostora i ove će godine postati Iskonova zona opuštanja, koja će tako u spoju s festivalskom plažom ponovo biti sastavnim dijelom i omiljenim okupljalištem festivalskih gostiju, kako tijekom dana, tako i navečer u pauzama između nastupa izvođača.

Kao prvo veliko festivalsko ime SuperUho najavljuje Shellac, energični rock trojac predvođen legendarnim Steveom Albinijem, još jednim u nizu velikana koji će posjetiti ovaj festival, a koji je svojim vizionarskim idejama iz korijena mijenjao zvuk onoga što je do prije 30 godina bilo znano kao rock glazba.Conor Oberst je druga zvijezda ovogodišnjeg festivala, kantautor najpoznatiji kao gitarist, pjevač i skladatelj popularnih Bright Eyesa. Pseudonim je to pod kojim je Conor počeo pisati pjesme kao petnaestogodišnjak da bi tijekom prve tri godine snimio na desetke pjesama koje uglavnom uključuju njegov glas, gitaru te povremene eksperimente s klavijaturama i ritam mašinama.

 Iz Splita dolazi još jedan sjajan glazbenik, Gracin. Upućenima će biti odmah jasno da je u pitanju poznato primoštensko prezime, a Tomislav Gracin i jest prijeklom iz ovog mjesta pa će između ostalog zato dobiti priliku otvoriti četvrto izdanje SuperUho Festivala. Jasno da ta činjenica sama po sebi ne bi bila dovoljna da Gracin bude taj koji će prvi zasvirati na idućem festivalu, puno bitnija je činjenica da je u pitanju vanserijski kantautor koji iza sebe ima u vlastitoj produkciji objavljen hvaljeni album "Mono".

U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom. Kamp će biti otvoren već  5. kolovoza u 12:00 sati i radit će sve do 10. kolovoza u 12:00 sati, a za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji. Kao i dosad, na svim će ključnim lokacijama biti dostupan besplatan wi-fi zahvaljujući Iskonu, koji ostaje vjeran partner i generalni sponzor SuperUha.
Festivalske ulaznice po cijeni od 220 kuna mogu se kupiti do 18.3., a do istog će se datuma moći kupiti i kamperske ulaznice po cijeni od 90 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će 310kn. Ulaznice se mogu kupiti u:

Turistička agencija Laguna (Tepli bok 25), Primošten;
CD Shop Butiga (Jurja Šižgorića 2), Šibenik;
Caffe bar Basket (Domovinskog rata 42), Split;
Dallas Music Shop (Splitska 2), Rijeka;
Dirty Old Shop (Tratinska 18), Zagreb;
Rockmark (Berislavićeva 13), Zagreb;
te putem web stranica Rockamrka i Dirty Old Shopa

Nakon isteka razdoblja prodaje drugog promotivnog paketa festivalskih ulaznica za četvrto izdanje SuperUho Festivala cijene ulaznica će biti 250 kuna do 18.6., 290 kuna do 7.8. te 320 kuna na ulazu.

Cijene kamperskih ulaznica nakon isteka razdoblja prodaje drugog promotivnog paketa će biti 120 kuna do 18.6. te 150 kuna do 9.8.

 

PR

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno