Magazin

Nadživjeli su Gjuru i Piranhu, 'zapalili' krov MSU-a, a najavljuju i nove projekte: Osnivač RNB Confusiona otkrio nam je tajnu uspješnog klupskog programa!

Published 16.03.2017.

Prije 14 godina šestero prijatelja i zaljubljenika u hip hop i r'n'b pomalo se zasitilo od jednoličnih klupskih programa u Zagrebu koji su se vrtjeli u svega nekoliko klubova.

Zagreb je tada žudio za nečim novijim i osvježavajućim što bi "razbilo" provjerene formule klubova koji su iste tematske programe vrtili svaki vikend, a Adnan Mehmedović  -  Medo i njegova ekipa su to prepoznali. Danas nema osobe u Zagrebu koja nije bila na  RNB Confusion partyju ili  barem čula za kultne klupske večeri koje se održavaju u urbanim zagrebačkim klubovima kao što su: Vip, Johann Franck, Opera pa čak i Muzej suvremene umjetnosti. Ono što je najzanimljivije kod RNB Confusiona je vjernost sistemu koji provode od samih početaka: nijednom nije došlo do zasićenja zbog učestalih programa, budući da ni za jedan klub nisu vezani.

U 14 godina ovaj vrijedan kolektiv glazbeno i organizacijski je narastao i proširio se, čemu svjedoči i organizacija popularnog "Fresh Island" festivala na Zrću, Girls Wanted DJ (klupsko natjecanje DJ-ica), WICC (eventi na nepoznatim i drugačijim lokacijima), X-Mas Special (tradicionalni božićni tulumi)....

RNB Confusion 21. travnja zaokružuje 14. obljetnicu i 600. klupsko događanje festivalom u "Shock Show Industryju" na kojem će nastupiti 9 DJ-eva na 4 floora: Bizzo Bodega, Indy, Rea, Ela, Phat Phillie, Zrna, em Bee i Sheko. U svojih 14 godina na pozornici ili za DJ pultom RNB Confusion je ugostio imena među kojima se izdvajaju Montell Jordan, Nina Sky, Onyx, Elemental, Bolesna Braća, Edo Maajka, Frenkie, Kandžija, Nered, Stoka...

U sklopu serije naših video intervjua o uspješnim klupskim programima u Zagrebu, prošlog vikenda zaputili smo se u Operu na RNB Confusion. 

Pogledajte u našem videu što smo zanimljivog saznali od Mede:

 

>>> Rođendanska proslava u obliku festivala: 14 godina RNB Confusiona proslavit će se na 4 floora u Katranu!

>>> Najjači klupski program u metropoli okupi i do 1300 ljudi - saznali smo tko stoji iza svega i u čemu je tajna uspjeha!

 

Snimatelj: Matko Pecotić

Novinar: Sara Vrban

Tekst: Lovorka Ibrić

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno