Magazin

Klupski program koji traje već 14 godina: Dirty Dancing spaja pankere, šminkere, hipstere i folkere uz hitove 80-ih i 90-ih

Published 20.04.2017.

Ove subote u Močvari očekuje nas još jedno fantastično izdanje Dirty Dancinga uz famozno zagrijavanje na klupama pred Močvarom i Jedinstvom.

Jeste li se ikada zapitali što je zajedničko Davidu Hasselhoffu, pankerima, šminkerima, metalcima, folkerima, hipsterima i ekipi srednje dobi koja se došla nostalgično "razbacati"? Odgovor je samo jedan: Močvara!

Do današnjeg dana taj odgovor ostaje polutajnovit jer se radi o neobično pozitivnim vibrama koje okružuju najbučniji dio Savskog nasipa. Jedino objašnjenje je to da svi vole nostalgičan prizvuk hitova iz djetinjstva/mladosti, pomiješan sa subotnjom groznicom i pokojom čašicom "kraće" ili "duže".

Mnogi ne znaju, no Dirty Dancing groznica preuzela je i obalu, a Split je grad koji se trashu pokorio nakon Zagreba. Kako se to dogodilo, objasnit će vam osnivač i najprepoznatljivije lice Dirty Dancinga, Leo Bolješić, poznatiji kao DJ Hasselhoff koji već 14 godina marljivo priprema ovaj dugovječan klupski program. 'Dancing Queen', 'I Will Survive',' La Isla Bonita', 'Don't You Want Me', 'You Spin Me Round' i još toliko drugih, vječno dobrih pjesama gotovo svaki puta napune klub, a atmosfera je toliko dobra da je čak i Marina Perazić nastupila nekoliko puta.

Toliko toga može se reći o ovom klupskom programu, ali dovoljno govori da se održava već 14 godina, a sudeći po reakcijama publike, sigurni smo da neće tako brzo nestati.  Za još bolji uvid u Dirty Dancing i neotkrivene tajne, pogledajte što je sve s nama podijelio Leo i nek vam ovo bude nabrijavanje za nadolazeću subotu:
 

 

>>> Nadživjeli su Gjuru i Piranhu, 'zapalili' krov MSU-a, a najavljuju i nove projekte: Osnivač RNB Confusiona otkrio nam je tajnu uspješnog klupskog programa!

 

Video production: Usporedi.hr

Novinarka: Sara Vrban

Autorica teksta: Lovorka Ibrić

 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd