Magazin

Argentina, Tajvan, Estonija, Afganistan: Razgovarali smo s posjetiteljima Ultre - evo odakle su čak potegnuli do Splita! [VIDEO]

Published 17.07.2017.

Tulumarkin tim bacio se u potragu za šarolikom ekipom koja je tijekom tri dana zauzela tribine Poljuda, ali i ostatak Splita.

 Bilo je tu svakojakih kostima, odjevnih kombinacija kakve možemo pronaći još u SF animiranim filmovima, frizura koje su se pomno pripremale te festivalskih pomagala. Tijekom trajanja ovog velikog popularnog festivala, kroz Split je prošlo tisuće ljudi koji će po mnogočemu ostati u pamćenju drugim posjetiteljima. Unatoč buri koja je odlučila oštro zapuhati u 'gradu podno Marjana', brojnim partijanerima to baš i nije smetalo. Naša novinarka čvrsto se držala na oštrom vjetru te su se ona i snimatelj bacili u potragu koja i nije bila baš prelagana, s obzirom da su mnogi htjeli samo zaurlati u mikrofon i pozdraviti rodbinu, ekipu ili nekog trećeg. Ipak, uspješno je 'ulovljena' nekolicina partijanera koji su razdragano pristali odgovoriti na nekoliko kratkih pitanja. Znamo da vas zanima tko su ti euforični mladi ljudi, odakle dolaze te ispunjuje li zabava na Ultri njihova očekivanja.

Prva na repertoaru bila je raspjevana ekipa iz Irske, a uslijedili su i Argentinci, Portugalci Tajvanke, Poljaci, Estonci, a jedan simpatični Afganistanac pozdravio je mamu putem Tulumarke.

Jedan razdragani posjetitelj otpjevao nam je "Oh Yes, oh yes" sa svojom zastavom, pogađate odakle je?


 

>>> Fotografije s 1. dana Ultra Europe festivala pogledajte ovdje

>>> Fotografije s 2. dana Ultra Europe festivala pogledajte ovdjeNovinarka: Veronika Rosandić

Video: Marko Čordaš

Foto: Ivan Klekar IKLEX
 

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd