Magazin

Party sezona u Zagrebu ipak nije gotova - evo koji klubovi rade i preko ljeta

Published 17.07.2017.

Iako se party sezona preselila na morsku obalu, neki od nas su ipak i preko ljeta u Zagrebu pa nam trebaju mjesta za izlazak. Da vama i sebi skratimo muke, potražili smo koji klubovi u Zagrebu i preko ljeta nastavljaju s programom i događanjima.

Primamljiva ponuda festivala i partyja u beach clubovima diljem obale odvukla je zagrebačku ekipu, a glavni grad ostao je poluprazan. Kako je manje ljudi, tako su i klubovi uvidjeli da nema smisla održavati uobičajeni program i preko ljeta. Neki su tako u potpunosti zatvorili svoja vrata, a neki rade ali možete doći samo na piće, nema DJ-eva, partyja ni koncerata. Do povratka uobičajenog stanja stvari morat ćemo pričekati rujan, a do tada evo što se nudi.

Preko ljeta tako nećemo moći uživati na koncertima u Tvornici ili KSET-u, plesnjacima u Klubu. i Hangaru te ludim partyjima u klubovima H2O i Bunga Bunga. Iako su to samo neki od klubova koji su zatvorili svoja vrata, ima ih ipak sasvim dovoljno i koji nisu.

Ljubitelji žešćih svirki i preko ljeta će moći uživati u koncertima u Vintage Industrial Baru, čiji se program zbog vrućina preselio u vrt tj. dvorište kluba, kako bi svima bilo što ugodnije. Tu je također i Močvara koja neumorno svaki tjedan isporučuje partyje i koncerte, a uskoro tu počinje i jedan festivalčić - Pura Vida Fest.

V

Ljetni chill možete nabaciti u Hangout Baru koji je partyjima opskrbljen gotovo svaki dan u tjednu. Depo klub također nastavlja sa svojim vikend programom, a ne smijemo zaboraviti ni Pločnik. Omiljeni klub među studentima - Roko, radit će i tijekom ljeta, a partyji i svirke ovdje se održavaju gotovo cijelog tjedna, od utorka do subote.

Još jedan klub koji ne zna za odmor je i Boogaloo u koji se petkom i subotom možete doći isplesati uz nekog od DJ-a. GK Jabuka s programom ide svaki petak i subotu, a do rujna za sva je događanja dodan i besplatan upad. Tu je i Kvak, koji ima svaki vikend u ponudi cocktail partyje i "Kvak kao nekad" partyje. Na popis klubova koji rade upisali su se još i Funk Club, Pulse, Peper, Museum Katran, Opera, Circus te Gallery.

o

U Maredo stignete izaći još ovaj tjedan, kada su na rasporedu koncerti za zatvaranje sezone. A ista je situacija i u Ritz Clubu, koji ovaj petak ima zadnji party.

Čini se da ljeto u Zagrebu ipak nudi dosta mogućnosti. Neće nam nedostajati klupskih partyja i dobrih svirki te koju god vrstu glazbe preferirali, možete naći nešto za sebe.

 

>>>Popis svih događanja u gradu pronađite ovdje<<<

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd