Magazin

Novi La Fiesta show u Central klubu - Circus Harmony: Još tjedan dana do najatraktivnijeg ljetnog partyja u Splitu!

Published 11.08.2017.

Hrvatska je posljednjih godina postala prava perjanica kad su festivali i vrhunski partiji u pitanju.

Zasigurno, veliku zaslugu u tome ima glazbeno – scenski spektakl La Fiesta koji je upravo proslavio godišnjicu jednim od najboljih ljetnih partija u splitskom klubu Central. Performeri okupljeni u La Fiesti dolaze iz cijelog svijeta.

m

Mahom su to vrhunski plesači, akrobati i glazbenici koji su svoje umijeće stekli napornim treninzima i nastupima u nekim od najboljih svjetskih destinacija kao što su Ibiza, London ili Pariz. Iako naizgled nezahtjevna, koreografija za ove nastupe uvježbava se danima, a kostimi koji ostavljaju bez daha ručno su rađeni za svakog performera zasebno. Svim ovim izvođačima zajednička je ljubav prema Hrvatskoj. Mnogi od njih ovdje nastupaju posljednjih nekoliko godina i kako ističu našu su zemlju zavoljeli i ostaju ovdje gotovo cijele godine.

l

Na rođendanskom partiju u splitskom Centralu nastupili su i glazbenici, violinist Miguel Lara, gitarist Manuel Moore, bio je tu i show atraktivnih akrobata na svili, koji su svoje umijeće stekli u Cirque de Soleil, a publika ih je ispratila ovacijama. La Fiesta svoj show nastavlja u najboljim klubovima diljem Hrvatske, a novo splitsko druženje u Centralu najavljuje za 18. kolovoza kada će se održati show pod imenom Circus Harmony.

PR

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd