Magazin

I to smo dočekali! Striptizete preuzele DJ pultove i dodatno začinile svoje setove [VIDEO]

Published 11.09.2017.

Danas više stvarno nije lako biti DJ, konkurencije ima na sve strane, a trendove koji se javljaju na glazbenoj elektroničkoj sceni više nije lako pratiti. No, evo jednog koji će se muškim fanovima ove vrste glazbe itekako svidjeti.

Prije godinu dana počeli su se pojavljivati video zapisi novog oblika DJ-inga, koji su zahuktali rasprave na društvenim mrežama. DJ-evi se ionako sve češće nalaze na udaru kritika da zapravo ništa ne rade, te da na nastupima samo stisnu gumb "Play", a ovi im videi u tom kontekstu ne idu nikako u korist. Ali ne možemo reći da nas znatiželja nije povukla da i sami pogledamo o čemu se radi.

Nastupe polugolih DJ-ica mogli ste uhvatiti u noćnim klubovima diljem svijeta, a pogotovo na egzotičnim party lokacijama. Mi na Zrću nismo naletjeli na ovako nešto, ali ne bi se bunili da jesmo. Djevojke nastupaju u prilično oskudnim kreacijama, koje se često sastoje od samo gaćica, a ako i imaju na sebi nešto više odjeće, tijekom seta nestane i to. Ples, stajling, oprema za puštanje glazbe - sve je na mjestu, ali od striptiz DJ-inga nismo ništa manje ni očekivali, a čini se da se i publici sviđa.

Video u kojem su skupljeni nastupi nekoliko ovakvih DJ-ica pogledan je do sada skoro 4 milijuna puta, a sheran preko 8000 puta. Dok su neki u komentarima stali u obranu djevojaka u videu i isticali kako je to sve i dalje elektronička glazba, drugi su se, pogotovo djevojke koje se ozbiljno bave DJ-ingom, našle uvrijeđene.

Nemojte misliti da je to bio kratkotrajni trend - ovakve izvođačice, koje uz set publici daju i sexy striptiz, nastupaju i dalje po klubovima.

Možda na ovako nešto nećete naići kod nas, ali u većim europskim gradovima je sve moguće.

 

M.T.

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd