• 12.09.2017.

  Izlazi ti se preko tjedna, a ne znaš gdje? Evo naših prijedloga za izlazak!

 • Zagrebački klubovi polako su počeli otvarati svoja vrata nakon ljetnog godišnjeg odmora i nude nam veliki broj partyja.

  Današnji dan planiramo iskoristiti do maksimuma, a krećemo s isprobavanjem novog piva u The Garden Breweryju, a nakon toga ćemo se malo isplesati u Swankyju. U srijedu obilazimo koncerte, a na popisu su  nam Shining u Močvari i Miša Laguna u BBS-u. Ali to nije sve što nam je u planu za srijedu, nema šanse ni da propustimo studentsku srijedu u Roku. Četvrtak nam napokon donosi dugoočekivani Unusual Gin Weekend, a zaželjeli smo se i latino ritmova koje smo pronašli u klubu Cadillac. Za kraj ćemo se još zaletjeti do Pločnika na najbolji dupstep tulum u gradu, i onda kući na odmor jer tko zna kakvi nas sve super partyji očekuju u petak i subotu.

  UTORAK

  New Beer! Triple IPA on tap! u The Garden Breweryju od 11 sati

  g

  Pa da li ima boljeg nego započeti izlaske za ovaj tjedan isprobavanjem novog piva? The Garden Brewery danas organizira događanje na kojem se može probati njihovo novo pivo Triple IPA.
  Ulaz besplatan  Milkshake u Swanky Monkey Gardenu

  s

  Ljeto u Swankyju nije gotovo! Partyji su ovdje i dalje svaki dan u tjednu, jedino se nedjeljom odmara. Ovaj utorak na Milkshakeu glazbu pušta Pytzek!


  SRIJEDA

  Shining u Močvari u 21 sat

  f

  Za one koji vole malo žešću glazbu, preporučujemo da ne propuste premijerni nastup u Hrvatskoj norveškog avantgarde jazz metal benda Shining. Inspiraciju za svoju glazbu pronalaze u izvođačima kao što su John Coltrane ili Nine Inch Nails, a iako smo ih u Hrvatskoj trebali gledati u Tvornici kao predgrupu The Dillinger Escape Plana, nakon što je taj koncert pomaknut, Shining dolazi održati solo koncert u Močvaru.
  Ulaznica na dan koncerta 80 kn.  Miša Laguna u BBS-u

  f

  Jedan od nekoliko klubove koji ovaj tjedan započinju s novim partyjima je i BBS. Kod njih ovaj tjedan počinju partyji i koncerti srijedom, za sve one kojima je predugo za čekati vikend za ludi provod. Ovo otvorenje nikako neće proći nezapaženo jer na pozornicu se penje kralj zabave Miša Laguna.  Studentska srijeda u Roku od 22 sata

  f

  Nema srijede do studentske srijede! Omiljeno okupljalište zagrebačkih studenata organizira još jednu studentsku srijedu na kojoj će se tulumariti do jutra. Vrijeme je za opustiti se od ispitnih rokova i isplesati uz svima poznate hitove.


  ČETVRTAK

  Unusual Gin Weekend u A Most Unusual Gardenu od 18 sati

  f

  Došlo je vrijeme za drugi po redu Unusual Gin Weekend! Iako je bio najavljen pa otkazan zbog kiše, održat će se ovaj četvrtak u malo izmijenjenom, ali boljem izdanju. Za sada nije najavljena kiša, pa nema razloga da u četvrtak ne skoknete do ovog simpatičnog mjesta.  Volumen Slušaona #4 u Pločniku od 22 sata

  f

  Pločnik po četvrti put postaje mjesto za vrhunski dubstep tulum u gradu. Predstavnici Volumen kolektiva ​Sapleo, Inka i Pudlika će za vas s ploča selektirati najbolje od najboljeg u domeni bass glazbe. Ulaz je besplatan.  CARIBBEAN THURSDAY by BachateaMe u Cadillac clubu od 20 sati

  f

  Znamo mi da vi volite i zaplesati uz ritmove bachate, kizombe i salse pa vam predstavljamo novo događanje na zagrebačkoj sceni - Caribbean Thurstday by BachateaMe u Cadillac clubu. Ovo će se događanje održavati svaki četvrtak od 20 do 23 sata, taman da se stignete vratiti kući i naspavati za zadnji radni dan u tjednu.


  Vaš Tulumarka tim

  Komentiraj

  0 komentara

  Prijavite se da da bi mogli komentirati