Magazin

Novi izazov na MTV Summerblastu: Koji će dečko uspjeti osvojiti više djevojaka? [VIDEO]

Published 12.09.2017.

Da zabavimo sebe i posjetitelje, za vrijeme MTV Summerblasta u Poreču, dali smo dvojici dečkiju "težak" izazov koji su spremno prihvatili.

S Tulumarkom na festivalima nema dosade, a iznimka nije bio ni nedavno posjećen MTV Summerblast. Uhvatili smo dvojicu prijatelja i dali im, kako se to nama isprva činilo, nimalo lak zadatak. Iako prijatelji, stavili smo ih u neprijateljske pozicije - ipak samo jedan može biti pobjednik natjecanja. A što su trebali raditi? Skupiti što veći broj kontakta od djevojaka na festivalu, a odlučili smo prihvatiti brojeve mobitela i Instagram profile. Situaciju im je dodatno otežavala i činjenica da je bilo prilično rano pa se još nije skupilo previše posjetitelja. Ali dečki su to odradili i bolje nego što smo očekivali!

Iako smo se malo zabrinuli kada smo vidjeli našeg prvog kandidata kako neodlučno luta prostorom tražeći djevojku koja mu se sviđa, ipak je uspio pronaći jednu slatkicu. Situacija je bila kritična, ne može jedan Instagram profil biti dovoljan za pobjedu pa je usput pokupio i profile od njenih prijateljica. Snalažljivo je on to odigrao, svaka čast.

Njegov prijatelj se odlučio za istu taktiku, ipak je jednostavnije pronaći grupicu djevojaka i sve ih tražiti profile nego prilaziti jednoj po jednoj. Iako su se njegove odabranice malo premišljale, na kraju je mobitel ipak opkružio cijelom grupom i skupio mu dosta profila, ali da li je to bilo dovoljno za pobjedu? Odgovor saznajte u videu!

 

M.T.

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno