Magazin

Restoran i bar u jednom: U Khala baru od sada možete naručiti i razna egzotična jela!

Published 12.09.2017.

Nova sezona u Zagrebu donosi puno noviteta, a dok neki klubovi mijenjaju i obnavljaju interijer, Khala bar se odlučio na malo veći potez.

Svima poznati bar na kraju Tkalče, s terasom natkrivenom velikim zelenim krošnjama drveća, od prošle subote više nije samo bar. Uz koktele, vina i ostali izbor pića, na meniju sada možete naći i velik izbor hrane. Da, da, dobro ste pročitali - Khala je postala i restoran.

Kada je prije 12 godina ovaj lokal otvorio svoja vrata kao vinski bar, postao je popularna zbog jako dobro sastavljene vinske liste. No, izgleda da to nije bilo dovoljno da postane opaka konkurencija ostalim mjestima za izlaske pa se tako kasnije pretvorio u pravo mjesto za večernje izlaske.

Sada je došlo vrijeme za još jedan zaokret u Khalinom životu, a zaljubljenici u gastronomiju oduševit će se ovim potezom. Na meniju su svoje mjesto pronašla egzotična i zanimljiva jela kao što su gyoza od kozica ili povrća, razni wokovi, tataki, brancin s čokoladnim špagetima... Cijeli meni dostupan je na web stranici, a svako jelo zvuči bolje od onog prošlog.

Kako i zašto je došlo do uvođenja ovog noviteta nažalost nismo uspjeli saznati, ali nadamo se da će partyji u Khali i dalje biti jednako dobri kao i do sada.

 

M.T.

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd