Magazin

Ovaj dečko ima genijalan plan kako 'prošvercati' bocu votke na festival!

Published 13.09.2017.

Dok se mi brinemo i razmišljamo kako da unesemo bocu pića na festivalski prostor, a da nas osiguranje ne uhvati u naumu, ovaj je genijalac razmišljao u skroz drugom smjeru i došao na čudnu, ali odličnu ideju.

Volimo glazbene festivale iz više razloga - u samo nekoliko dana možemo poslušati hrpu omiljenih izvođača te otkriti i neke nove, družiti se s prijateljima 0/24, jesti fast food i ne osjećati se loše zbog toga, upoznati nove ljude... Ali jedna stvar koju nitko ne voli na festivalima su ogromne gužve na šanku i preskupa pića. Zato se uvijek smišljaju novi načini kako 'prošvercati' alkohol, a da ga redari ne skuže i uzmu. Svi smo barem jednom pokušali potajno unijeti bocu dragog nam alkoholnog pića, no rijetki uspiju.

Jedan se dečko dosjetio potpuno novom pristupu tom problemu i oduševio ljubitelje festivala svojim pothvatom. Njegovo je ime Alex Diamond i do sada je posjetio toliko puno festivala da im više ne zna ni broja, ali ono što je osmislio za ovogodišnje izdanje Electric Zoo festivala u New Yorku ostat će zapamćeno. Umjesto da bocu votke pokuša prokrijumčariti mimo redara, on je tri tjedna prije održavanja festivala, dok još ništa nije bilo postavljeno na festivalskom prostoru, kupio bocu votke, zamotao je u plastičnu vrećicu i zakopao na mjestu održavanja festivala. Electric Zoo je ove godine posjetio četvrtu godinu za redom tako da je već otprilike znao raspored pozornica i svih drugih instalacija.

Da zapamti točno mjesto gdje je zakopao blago, označio ga je na Google mapsu i kada je došlo vrijeme za održavanje festivala, ušao je unutra, otkopao bocu i popio je s prijateljima.

Najmanji problem mu je bio zakopati bocu, više ga je mučilo kako je iskopati na festivalu, a da ne privuče pažnju osiguranja. No, malo organizacije s uskim krugom prijatelja i za 10 minuta, boca je kružila grupom.

Svoj je pothvat zabilježio na Facebooku na stranici Festival Pro Tips, a nadamo se da ovo neće biti jedini savjet koji će nam prezentirati. Iako su se odmah javile sumnje da je zapravo sve namješteno i da je Alex ukrao ideju jednog drugog polaznika festivala, čija god bila ideja, odlična je.

 

M.T.

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

H2O night club

Boban Rajović @ klub H2O

Ostale lokacije Zagreb

BSH Medvedgrad Fortress #TheEnd