Magazin

Htio je iskoristiti prijateljev rođendan za besplatna pića u pubu - Rezultat nije mogao ispasti smješniji

Published 22.09.2017.

Dečki su htjeli iskoristiti rođendan da pokušaju dobiti besplatna pića tu večer, a ono što je uslijedilo nisu očekivali.

Foto: Twitter/ Rory

Britanski lanac pubova Wetherspoon u ožujku ove godine u svoju je ponudu uveo novitet u naručivanju hrane i pića - tako se ovdje što god poželjeli može naručiti putem aplikacije. Princip je vrlo jednostavan, sjednete, skinete aplikaciju, odaberete što želite iz menija, odaberete broj stola za kojim sjedite, platite putem mobitela i za par minuta netko od osoblja naručeno donosi na vaš stol.

Ideja je super i funkcionira odlično već mjesecima, a ovaj tjedan u pub su ušla dvojica prijatelja i pokušala "iskoristiti" aplikaciju kako bi mogli besplatno piti tu večer. Rory Meep je na Twitteru objavio sliku svog prijatelja Nicka s kojim je tada bio u pubu i napisao broj stola za kojim sjede, naglasivši kako mu je prijatelju rođendan i zamolio ljude da mu pošalju pića putem aplikacije. Dečki su vjerojatno očekivali koju rundu piva ili neke žestice, ali ono što je uslijedilo, sigurno nisu imali na umu.

 

 

Ukratko - nastao je kaos. Ljudi su im počeli slati sve i svašta, ali ne ona pića koja su dečki imali na umu. Prvo im je na stol došao bezalkoholni Becks - je pivo, ali ne ono kakvo su očekivali.

 

 

Ali u usporedbi sa sljedećim pićem, čak je i bezalkoholno pivo super. Netko im je poslao ni manje ni više nego mlijeko. I to ne jednu čašu mlijeka, nego nekoliko čaša.  

 

 

Oraspoložilo ih je malo kada su dobili kuglu sladoleda.

 

 

A onda je došlo vrijeme za piće kakvo su imali na umu od početka - vino. Taman kada su pomislili da je krenulo na bolje...

 

 

Došao im je tanjur graška i tri umaka. Iako na svoj račun, netko kreativan se tu večer jako dobro zabavljao. Preko mlijeko su još nekako prešli, no sada su vidjeli da je objava otišla krivim putem.

 

 

Ali nisu se dali smesti, čemu baciti grašak ako se može pojesti.

 

 

Nakon toga je došlo vrijeme za još malo neobičnosti - došao im je sokić, opet čaša mlijeka i hrskavi prženi komadići luka - prava kombinacija.

 

 

I onda još jedan sokić, ali ovog puta u kombinaciji s pivom.

 

 

Na kraju su dečki priznali da su dobili i nekoliko rundi Jagerbombera - barem nešto.

 Cijela akcija možda nije uspjela na način koji su htjeli i nisu se napili koliko su planirali, ali su se zabavili, nasmijali i imali izlazak za pamćenje.

 

 

M.T.

Izvor

Komentiraj

0 komentara

Prijavite se da da bi mogli komentirati

Aktualno

Shock Show Industry

Otvorenje sezone @ SSI Katran